Et første kig på “Glass” er blevet delt og lækket fra CinemaCon.

Det er ikke officielt, men Twitter-brugeren Caleb Williams har alligevel delt et banner fra M. Night Shyamalans “Glass” fra årets CinemaCon.

Her er den første trailer også blevet vist, men den er endnu ikke blevet delt med offentligheden.

“Glass” er en sequel til både “Unbreakable” og “Split”.

“Unbreakable” havde fokus på Bruce Willis’ superhelt David Dunn, imens “Split” havde James McAvoy som The Beast i hovedrollen.

Nu forbinder “Glass” de to forgående film med fokus på Samuel L. Jacksons “Unbreakable”-karakter, Elijah Price/Mr. Glass.

“Glass” får premiere d. 17. januar.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Her er et eksempel på, at superheltefilm IKKE behøver være ens. Unbreakeble er for mig den bedste af Shyamalans film, og også i toppen blandt superheltefilm. Der er også Cronicle, Hancook, Kick Ass der heller ikke er traditionelle superhelte film. Man behøver altså ikke bruge stort set den samme formel hver gang.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 hvordan adskiller de sig fra de andre ? ud over størrelses ordenen ? i sidste ende er det den samme historie opbygning, som i de fleste andre helte film.

kommer selvfølgelig an på hvad man betragter som forskelligheder.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#2 Så kan man jo tage skridtet videre og sige at stort set ALLE film er opbygget ens, med en 3 akt struktur.

Så kunne man også sige at alle dramaer er ens, alle fantasy-film er ens, alle bio-pic er ens, alle sci-fi film er ens. Der er bare nogle film-skabere der er mere kreative end andre og kommer med nye vinkler, nye problemstillinger på kendte temaer/genrer. Hvis du ikke mener der er forskel på sumperhelte-film, så må du jo mene det. Som altid udtaler jeg mig kun på egne vegne og for mig er der bare nogle superheltefilm der er mere ens end andre, ligesom der er nogle film i det hele taget der er mere ens end andre, og så er der nogle der gør noget mere inden for deres genre eller kategori.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 i stedet for at kører dig selv helt op, så kunne du jo bare forklare hvordan de adskiller sig :) spurgte jo som sådan fordi at jeg ville hører din mening detaljeret, også derfor jeg tilføjede det kom an på hvad man så som forskelligheder :)

rooooolig nu :D

men ja alle af de film du nævner er ens på mange måder, de er ofte bygget op ens af en god grund, ligesom jeg syntes de film du nævner er bygget op ens og som sådan over de samme temaer, derfor jeg spurgte om din mening ikke om en lang ligegyldig svada, om noget jeg selv har pointeret :)
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

#4 Nu har jeg jo så været rolig hele tiden.

Men jeg behøver sådan set ikke forklare mig, hvis du ikke mener de film skiller sig ud, så må du mene det. Jeg. Jeg skal ikke forsøge at overbevise dig om noget andet. Jeg selv er i hvert fald glad for at der nogle gang, kommer nogle film der forsøger noget andet end bar køre standardformlen.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 tja du kan ikke overbevise mig either way, men derfor kan man jo godt snakke om det :) hvad er pointen i at dele din mening, hvis du ikke er interesseret i at snakke om den ?
Gravatar

#7 Justin 1 år siden

#1
Helt enig, det er dejlig med superhelte film, der ikke er lavet til teenagere :)

Men syntes at hans bedste film er Signe
Gravatar

#8 Johnny42 1 år siden

#6 Nu synes jeg så det er rimeligt åbenlyst hvad forskellen er, og at reducere det til et spørgsmål om deres opbygning er rimeligt overfladisk.
Gravatar

#9 Mejse 1 år siden

#8 men det er jo åbenlyst ikke åbenlyst for mig, hvorfor jeg spørger :)

som jeg sagde, kommer an på hvad man ser som gørende ting forskellige.

Skriv ny kommentar: