Fire skumle uindbudte gæster pryder den nyeste plakat til M. Night Shyamalans næste mystiske gyser, “Knock at the Cabin”.

“Red din familie eller red menneskeheden.”

Det er noget af et dilemma, som hovedpersonerne i den kommende Shyamalan-film står over for. Især når det er de fire personer fra plakaten, du kan se nederst i artiklen, der stiller valgmulighederne.

I filmen, der er baseret på Paul Tremblay-romanen “The Cabin at the End of the World”, er to fædre taget med deres unge datter på ferie i en afsides hytte. Da fire mystiske personer med hjemmelavede våben dukker op, bliver ferien til et mareridt, og familien stilles over for et umuligt valg for at redde verden fra den sikre undergang.

De fire indbrudspersoner, der kan ses på plakaten, anføres af Dave Bautista (“Guardians of the Galaxy”) og består derudover af Nikki Amuka-Bird (“The Outfit”), Abby Quinn (“After the Wedding”) og Rupert Grint (“Harry Potter”), der tidligere har arbejdet sammen med instruktøren på horrorserien “Servant”.

Læs også: “En kokainglad bjørn pryder den første plakat til Elizabeth Banks’ ‘Cocaine Bear'”

Jonathan Groff (“Mindhunter”) og Ben Aldridge (“Pennyworth”) spiller de tilfangetagne forældre, mens deres datter spilles af den unge Kristen Cui.

Som plakaten gør det tydeligt, er filmen skrevet af M. Night Shyamalan sammen med spillefilmsdebutanterne Steve Desmond og Michael Sherman.

“Knock at the Cabin” får dansk premiere den 16. februar.

BilledeVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: