Produceren Jerry Bruckheimer gæstede for nylig ABC og viste klip fra optagelserne til Disneys “Prince of Persia: Sands of Time” samt de første kig på scener fra selve filmen. Videoen kan ses her.

Eventyrfilmen, der instrueres af Mike Newell, bygger over Ubisofts populære videospil og er sat til at få premiere i maj 2010 som første eventyr i en ny filmfranchise.

Jake Gyllenhaal spiller den unge prins Dastan, som i det gamle Persien må slå sig sammen med den hårdtslående og eksotiske prinsesse Tamina (Gemma Arterton) for at forhindre en ondskabsfuld adelsmand i at erhverve sig Tidens Sand – en gave fra guderne, der kan skrue tiden tilbage og give dens ejer mulighed for at herske over verden.

I filmen medvirker desuden bl.a. Alfred Molina og Ben Kingsley.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 frankdrebin 14 år siden

Ser spændende ud! Kulisserne er hvert fald flotte og virker virkelighedstro!

Det var det der ødelagde troja for mig, kan huske et bestemt sted i filmen, hvor hele scenen emmer af at være optaget i et studie :(
Gravatar

#2 the_paki_don 14 år siden

Jeg er overrasket over, at jeg faktisk synes, at det så godt ud! Things that make you go hmmmm...
Gravatar

#3 filmz-emillos08 14 år siden

ja, så ret flot ud glæder mig til at se i hvor høj grad fantasy genren bliver implementeret
Gravatar

#4 filmkorn.dk 14 år siden

Det billede ligner simpelthen noget fra Brokeback Mountain 2.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#5 Coffey Mug 14 år siden

Jeg spillede PoP SoT da det udkom og der skal ikke herske nogen tvivl om at det er et kanon godt spil, men historien sys jeg dog var en smule kikset. Den bygger en fin ramme om gameplayet og prinsen, men det ender nok med en lidt halvdårlig spiladaption, ligesom alle de andre.

Synes de skulle ha brugt det nye PoP istedet, meget smukkere og det går mere i dybden med sine figurer og historien er mere afgrænset, jeg tænker på tids-elementet i SoT, det kan meget hurtigt blive en rodet affære.
Gravatar

#6 ducktorwho 14 år siden

Jake Gyllenhall som iraner... Ja, det tror man da på(!)

Den holder s'gu ikke længere, den med at ansætte en hvidling til at spille spaniol (Zorro) eller andre skægge figurer, der ikke er kaukasiske af afstamning.

Og minsandten om ikke også "prinsessen" er hvid.

Meget svært at tage alvorligt. Så meget arbejde i at gøre miljøerne flotte og troværdige, og så smider man bare en hollywood stjerne ind i midten af det hele, fremfor at forsøge at holde det bare en lille smule realistisk ifht. geografien.
Gravatar

#7 fazz 14 år siden

Syntes også det ser latterligt ud, med Gyllenhall!... Det kan ikke tages seriøst!...
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#8 Takeshi_K 14 år siden

Helt enig med Fazz. Selvom jeg ikke engang har set Brokeback Montain og tager manden for at være en meget seriøs skuespiller. Men, ja, something is not right...

Desuden kan jeg ikke lide, at han er så "tyk". Hvad jeg godt kunne lide ved prinsen i spillet var, at han var adræt, "slim" altså ikke et totalt muskelbundt, men stadig kunne klare fjenderne, måske skulle de havde fået fat i en lidt mindre kendt skuespiller med "PC prinsens færdigheder", fordi det kræver jo noget, "parkour-agtig flektibilitet" at adaptere prinsen rigtigt. Det var jo det der var så fedt ved spillet, alle de tricks man kunne med prinsen.. IMO
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

Skriv ny kommentar: