Første kig på Roman Polanskis “Carnage”

Roman Polanski har netop færdiggjort optagelserne til sin nye film “Carnage”, der er baseret på teaterstykket “God of Carnage” af Yasmina Reza. Polanski har både instrueret filmen samt været medforfatter på manuskriptet.

De første billeder fra den stjernebesatte film med Kate Winslet, John O’Reily, Jodie Foster og Christoph Waltz er nu offentliggjorte.

Se billederne her.

Carnage” foregår i Paris, og i filmen danner John C. Reilly og Jodie Foster par. På legepladsen kommer de en dag op at skændes med et andet forældrepar, Christopher Waltz og Kate Winslet, over børnenes opførsel. De to par forsøger at forsones over en hyggelig middag, men som aftenen skrider frem, kommer temperamenterne i kog, og alle fire ender i en barnlig, ophedet diskussion.

Ifølge Jodie Foster bliver filmen fyldt med humor og ikke helt så seriøs, som man måske kunne forvente: ”Filmen foregår i nuet og er egentlig en time og 45 minutters forhandling mellem to forældrepar, og hvordan det hele falder fra hinanden. Lidt ligesom ‘Hvem er bange for Virginia Woolf?’, men en smule sjovere.”

Carnage” forventes at ramme biograferne inden næste års Oscar-deadline.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#11 khund 12 år siden

Nice cast
Gravatar

#12 tiany 12 år siden

astor (10) skrev:
#8
Hun var stadig mindreårig. Det har gjorde er stadig forkastelig. Hun var 13 og han 43??? Hun har sgu bare fået penge for at udtale sig på den måde, Polanski ikke fremstår så meget som det svin han er.


Øhhh... Hvor kom det fra? - det er da jo slet ingen indikationer på at hun har fået penge, mens der er rigelig med indikationer på at dommeren i sagen kørte hans eget show.

Du bør vist se dokumentar filmen. Men jeg tror desværre ikke det hjælper dig, du har dannet dig en holdning på baggrund af enkelte udtalelser og så mener du vist at alt andet er spin.

Ja, Polanski gjorde noget han ikke skulle, men vi har aldrig fået at vide hvad det direkte var - han fik en straf og den tog han. At dommeren så efterfølgende følte at Polanski skulle straffes en gang til...
Tja hvis jeg havde gjort noget ulovligt og skulle straffes for det endnu engang efter, at jeg havde været i fængsel for det, så var jeg sgu nok også flygtet.
Valar morghulis
Gravatar

#13 BN 12 år siden

astor (10) skrev:
Hun var stadig mindreårig. Det har gjorde er stadig forkastelig. Hun var 13 og han 43???


Selve aldersforskellen er ligegyldig. Det er ikke forbudt at have sex med, endsige gifte sig med en yngre kvinde.

Det eneste relevante er pigens alder. Nu ved jeg ikke, om Polanski kendte hendes alder på det tidspunkt(?), men eftersom hun selv indvilligede i at have sex med ham, har hun åbenbart været ret udviklet af sin alder, og hun har tydeligvis været seksuelt aktiv i forvejen, at dømme ud fra hendes egen beretning i diverse nyhedsmedier. Hun er ikke ligefrem den første 13-årige pige i verdenshistorien der har haft sex med en fyr. Men sagen er jo, at man i forsøget på at beskytte børn mod seksuelt misbrug har søgt at fastsætte en seksuel lavalder. Den slags lovgivning tager imidlertid ikke højde for, at det er vidt forskelligt, hvornår piger (og drenge) er fysisk eller kønsligt udviklede, og hvornår de SELV vælger at blive seksuelt aktive.

Rent statistisk er en seksuel lavalder på 15 år nok meget fornuftig - men den er også meget generaliserende, om jeg så må sige. I USA er den seksuelle lavalder ikke den samme i alle stater; i nogle stater er den 16 år, i andre er den 17 år og i andre igen er den 18 år (hvilket man f.eks. skal huske på, før man stempler Charlie Chaplin som pædofil). I Europa spænder den fra 13 til 18 år.

Men lov er lov, og selvfølgelig skal loven overholdes. Som tiany påpeger, HAR Polanski modtaget en straf for sin handling. Og uanset om man måtte mene, at denne straf var for lav eller for mild, så bør en person ikke kunne straffes 2 gange for samme forbrydelse. Hvis en dommer fastslår, at en f.eks. en morder skal sidde præcist 16 år i fængsel for mord, så bør vedkommende ikke EFTER endt afsoning kunne fængsles igen, bare fordi nogen kommer i tanke om, at han da skulle have haft 30 år i stedet for kun 16. ... Og dette må i princippet også gælde i de tilfælde, hvor straffen for en forbrydelse kun har været nogle få måneder.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#14 BN 12 år siden

BN (13) skrev:
I Europa spænder den fra 13 til 18 år.


Her er en oversigt: http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Eu...
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#15 Babo Rises 12 år siden

Lyder umiddelbart temmelig kedelig til min smag..
Gravatar

#16 rammy 12 år siden

Polanski er en mester. Har set alle hans film, og den her skal jeg også se.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#17 Lars.dk 12 år siden

#14 BN


Men går da ud fra du syntes det er forbudt at have sex med en på 13 år når man er 43......eller hvad?Polanski laver gode film ....men når man læser det her kan man da ikke andet end hade manden.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1279787/...
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#18 BN 12 år siden

Lars.dk (17) skrev:
#14 BN


Men går da ud fra du syntes det er forbudt at have sex med en på 13 år når man er 43......eller hvad?Som sagt:

BN (13) skrev:
lov er lov, og selvfølgelig skal loven overholdes.


Jeg påpeger blot, at der er dog forskel på, hvad der er ulovligt, og hvad der er moralsk forkert. Lad os tage det konkrete eksempel: Havde Polanski haft sex med en 13-årig pige i Spanien, havde han ikke været nogen forbryder. Men nu gjorde han det i USA, og derfor er han en forbryder. ... Lad os sige, at man mener, at 16 år bør være den rigtige seksuelle lavalder. Man ændrer næppe sin personlige, moralske holdning hertil, alene fordi man besøger et andet land, hvor lavalderen enten er 14 år eller 17 år. Men det er klart, at man er nødt til at underordne sig det pågældende lands love og spilleregler.

Og så påpeger jeg, at man ikke bør straffes 2 gange for samme forbrydelse. Det er ikke det samme som at sige, at man ikke bør straffes for en forbrydelse, herunder sex med en mindreårig pige.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#19 Highland Park 12 år siden

tiany (12) skrev:
Ja, Polanski gjorde noget han ikke skulle, men vi har aldrig fået at vide hvad det direkte var...
Jaså, gider du uddybe det?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#20 BN 12 år siden

Lars.dk (17) skrev:
men når man læser det her kan man da ikke andet end hade manden.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1279787/...


Had er en fortærende, skadelig følelse, som jeg ikke kan bruge til noget som helst. Det er en følelse der er til større gene for én selv end for den person, man hader. Og det skyldes nok, at man i virkeligheden ikke kan bruge følelsen til noget ..... medmindre man altså har tænkt sig at lege "det vilde Vesten" og udøve en slags selvtægt ved at dræbe personen.

Polanski har lavet en enkelt god film, som jeg kan lide, nemlig 'The Pianist'. Men ellers interesserer han mig ikke så meget, hverken som instruktør eller som menneske. Jeg kender ham reelt ikke, og derfor kan jeg kun forholde mig til hans filmkunst. Hvordan han er som person har jeg ikke belæg for at udtale mig om, og da slet ikke 34 år efter hans kriminelle handling mod Samantha Geimer.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: