Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i “Saving Mr. Banks”


Den første omgang set-billeder fra “Saving Mr. Banks” er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag “The House of Mouse” – Walt Disney.

Se set-billederne ovre hos /Film.

“Saving Mr. Banks” omhandler den sande historie om Walt Disneys fjorten år lange forsøg på at overtale forfatteren af Mary Poppins, P.L Travers, til at omdanne den klassiske bog om til film.

Travers var ikke glad for tanken om at opgive rettighederne, da hun havde en så personlig tilknytning til bogen, der var løst baseret på hendes forhold til sin far. Hun overgav sig dog, og bogen blev omsat til film i 1964. Filmen blev en kritisk og finansiel succes, men Travers endte med at hade filmen og svor aldrig at sælge sit materiale til Disney igen.

Udover Hanks er Emma Thompson at finde i rollen som Travers, mens også Colin Farrell, Paul Giamatti, Jason Schwartzman og Kathy Baker medvirker i filmen, der er skrevet af Kelly Marcel og instrueres af John Lee Hancock, som stod bag den Oscar-vindende “The Blind Side”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 doom WAD 8 år siden

Tja, han har jo tidligere reddet Mr. Ryan, så en fra eller til.
Gravatar

#2 X&O 8 år siden

En anelse for tyk i hovedet, men i mine øjne er Tom Hanks for kendt til at jeg kan abstrahere fra at han spiller en anden så kendt personlighed. Skal dog se filmen alligevel.
Gravatar

#3 NFSPOWER 8 år siden

#2 har det fuldstændig som dig - Han er en pisse god skuespiller, og spiller suverænt i ukendte roller. Men at han skal spille en så kendt person, er lidt som mr Hyde og dr Jekyll.
Men sidder jo og tænker at nu klapper han den kampvogn en på siden (Saving Private Ryan) - Og det er der ikke meget Disney over.

Men nu skal vi jo så lige se filmen for at se om problemet er der :).
Gravatar

#4 Riqon 8 år siden

#1 - Fik samme association. Saving Private Banks.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Gnug315 8 år siden

Colin Farrell i en film uden vold?
Gravatar

#6 KasperBS 8 år siden

"Saving Mr. Banks", er det også Walt Disney selskabet der står bag denne film om Walt Disney?
Gravatar

#7 sneakers 8 år siden

Walt har altid hørt til et af mine store idoler! Og håber og tror på at Tom Hanks kan bære rollen. Jeg kunne glemme at Nicolaj ikke var Dirch. Så kan sikkert også abstrahere fra at Tom ikke er Walt. Jeg har aldrig forstået hvorfor at der ikke er kommet en film om eller med Walt noget før. Håber også der er lidt animation i så den er helt i Disneys ånd.

Jeg har ofte selv leget med tanken om en film om Walt faktisk så sent som for et par dage siden. Hvor jeg kom frem til at en film som Walt skulle laves som en trilogi da der var utrolig mange ting men kunne fortælle om ham. Og så skulle den være i stil med "hvem snørede roger rabbit"

Jeg ser utrolig meget frem til denne film. plottet syntes jeg virker lidt tamt! Og er bange for den kommer til at handle mere om P.L Travers end om Walt.

Iøvrigt forstår jeg ikke at P.L Travers kom til at hade filmen! Mary Poppins er da en fantastisk film!
Gravatar

#8 TP-DK 8 år siden

Gnug315 (5) skrev:
Colin Farrell i en film uden vold?


Crazy Heart?
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"

Skriv ny kommentar: