Produktionen af “Mad Max: Fury Road” har været plaget af alskens naturkatastrofer og budgetproblemer, men nu er optagelserne omsider færdige, og det første billede af Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”) som den nye Mad Max er dukket op.

Se billedet ovre hos Indiewire.

Filmen instrueres af George Miller, som også stod bag de tre oprindelige “Mad Max”-film, der havde Mel Gibson i hovedrollen som den hårdhudede ordenshåndhæver, der hjælper samfundets svage i en postapokalyptisk fremtid. I den nye film, som er en nyfortolkning, forsøger Mad Max at stoppe en gruppe slyngler, der flygter gennem ødemarken om bord på et enormt krigskøretøj, der er fyldt med kvindeslaver.

”Det var en fantastisk oplevelse,” sagde Tom Hardy til avisen Belfast Telegraph. ”Det er en stor live-action-film med ægte stunts. Vi tager teten fra de gamle ‘Mad Max’-film med Mel Gibson og tager serien op på et nyt niveau.”

Ud over Hardy prydes rollelisten også af bl.a. Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz og Rosie Huntington-Whiteley. Det forventes, at filmen udkommer engang i 2014 i 3D.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BabyJaneFirefly 11 år siden

Forvents i 2014? Damn it! - Tom Hardy i 3D? Yes, please!
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#2 Hr. Nielsen 11 år siden

Snyder billedet eller så Mel Gibson rent faktisk mere rå og sej ud end bad ass Hardy?
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: