Trailer: ‘Wicked’

Det vrimler i denne uge med teasere og trailere til årets helt store film og serier, først ‘A Quiet Place: Day One’, ‘Megalopolis’, ‘The Rings Of Power’ sæson 2 og ‘Dune: Prophecy’. Men vi slutter ikke der, for nu er traileren til filmen ‘Wicked’ ankommet. 

Efter to årtier som en af de mest elskede og vedvarende musicals på scenen, gør ‘Wicked’ endelig snart sin ankomst.

Universal skriver i en pressemeddelelse: ‘Wicked’, den ufortalte historie om heksene i Oz, har Emmy, Grammy og Tony-vindende stjerneskud Cynthia Erivo (Harriet, Broadway’s The Color Purple) som Elphaba, en ung kvinde, misforstået på grund af sin usædvanlige grønne hud, der endnu ikke har opdaget sin sande kraft, og Grammy-vindende, multi-platin optagelseskunstner og global superstjerne Ariana Grande som Glinda, en populær ung kvinde, forgyldt af privilegium og ambition, der endnu ikke har opdaget sit sande hjerte.

De to mødes som studerende på Shiz University i det fantastiske Land of Oz og smeder et usandsynligt men dybt venskab. Efter en konfrontation med Den Vidunderlige Troldmand af Oz når deres venskab et vejkryds, og deres liv tager meget forskellige veje. Glindas urokkelige ønske om popularitet får hende til at lade sig forføre af magt, mens Elphabas beslutsomhed om at forblive sand over for sig selv og dem omkring hende vil have uventede og chokerende konsekvenser for hendes fremtid. Deres ekstraordinære eventyr i Oz vil ultimativt se dem opfylde deres skæbner som Glinda den Gode og den Onde Heks fra Vesten.

Filmen har også Oscar-vinder Michelle Yeoh som Shiz Universitys royale forstander Madame Morrible; Jonathan Bailey (Bridgerton, Fellow Travelers) som Fiyero, en skurkagtig og ubekymret prins; Tony-nominerede Ethan Slater (Broadway’s Spongebob Squarepants, Fosse/Verdon) som Boq, en altruistisk munchkin-studerende; Marissa Bode i hendes spillefilmdebut som Nessarose, Elphabas foretrukne søster; og popkulturikon Jeff Goldblum som den legendariske Troldmand af Oz.

Instrueret af den roste filminstruktør Jon M. Chu (Crazy Rich Asians, In the Heights), er Wicked det første kapitel i en to-delt, kulturel fejring. ‘Wicked: Part Two’ er planlagt til at ankomme i biograferne den 26. november 2025.

‘Wicked’ har premiere d. 27 november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: