Lucasfilm har bombet os med trailers til det kommende “Star Wars”-spinoff, men først nu får vi så det første fulde klip til “Rogue One”.

Se også: ”Star Wars”-chef: Vi skylder ikke noget til mænd

Klippet fik premiere, da Felicity Jones besøgte The Tonight Show med Jimmy Fallon, der sluttede af med dette første klip.

Her kæmper Felicity Jones i rollen som rebellen Jyn Erso imod de hvide Stormtroopers i selskab med Diego Luna som Captain Cassian Andor samt den nye robot, K-2S0, som Alan Tudyk lægger stemme til.

“Rogue One: A Star Wars Story” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 jonaspvideovidjo 5 år siden

Jeg bliver sgu træt... Igen en "badass" kvindelig hovedrolle der fægter løs, mens den mandlige, tydeligt ikke ligeså gode, birolle står imponeret og klapper i hænderne. Gab
Gravatar

#2 Daywalker 5 år siden

Det er vel ok... Det klip viser ikke særlig meget, hvad vi kan forente os. Vi er nødt til at vente og se, om Felicity Jones karakteren bliver en Mary Sue der kan alt (for at presse en feminist agenda eller tilfredsstille dem) eller bliver en reel karakter der er nede på jorden, som man kan følge.

Det slemme er nok også, hvis dialogen er fyldt med SJW snak der intet har med historien eller situationen at gøre, så det er så tydeligt, at skaberne tænkte mere på at presse deres agenda end at fortælle en historie (*host* Legends of tomorrow *host*).

Men lige nu ifølge mine øjne, så er det Donnie Yen jeg ser mest frem til at se Rogue One. Desværre har jeg på fornemmelsen, at hans rolle er minimal :(
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 Silver666 5 år siden

jonaspvideovidjo (1) skrev:
Jeg bliver sgu træt... Igen en "badass" kvindelig hovedrolle der fægter løs, mens den mandlige, tydeligt ikke ligeså gode, birolle står imponeret og klapper i hænderne. Gab
Ja det er ved at blive en kliche.
Godt at se Stormtroopers stadig ikke kan ramme en skid lol
Gravatar

#4 123456789 5 år siden

Ligner en komedie som alle de andre SW film desværre

Skriv ny kommentar: