Summit Entertainment har udsendt det første officielle billede fra den kommende film om de tre musketerer, der denne gang er i 3D og bl.a. har Mads Mikkelsen i rollen som skurken Rochefort.

Se billedet her.

De tre musketerer 3D” omhandler en ung D’Artagnan, der sammen med de tidligere populære – og nu udbrændte – tre musketerer må tage kampen op imod den onde Kardinal Richelieu, hvis planer om at overtage den franske trone kan ende med at kaste hele Europa ud i krig.

Udover Mikkelsen medvirker bl.a. også Logan Lerman som D’Artagnan, Christoph Waltz som Richelieu, Orlando Bloom som hertugen af Buckingham, Milla Jovovich som Milady de Winter samt Ray Stevenson, Matthew Macfadyen og Luke Evans som de tre musketerer Porthos, Athos og Aramis.

Filmen, der er instrueret af Paul W.S. Anderson, står til at ramme de danske biografer i løbet af næste år.

Se også: Mads Mikkelsen som skurk i Paul W.S. Andersons “De tre musketerer”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 bjerh 10 år siden

Jeg havde slet ikke hørt om denne film før nu - men da jeg så Milla Jovovichs navn på plakaten var det første jeg tænkte, om mons tro instruktøren ikke skulle være hendes mand... og sørme jo om det ikke var! Hmm.. det virker mere og mere til, at de to sammen har fundet en eller anden fed fidus, så de kan få trukket nogle penge ud af Hollywoods studier.

Skriv ny kommentar: