Summit Entertainmant har udsendt det første officielle billede fra “Eclipse”, det tredje kapitel i den populære “Twilight”-franchise. Billedet kan ses i fuld størrelse her.

I filmen kommer Bella atter i farezonen, da Seattle hjemsøges af en række mystiske drab, og en ondsindet vampyr fortsætter sin jagt på hævn. Midt i det hele er Bella tvunget til at vælge mellem sin kærlighed til Edward og venskabet med Jacob – vel vidende, at hendes beslutning kan risikere at antænde kampen mellem vampyrer og varulve.

Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner er tilbage i filmens hovedroller.

“Eclipse” kan ses i danske biografer 30. juni.

Se også: ”Twilight Saga: Breaking Dawn” bliver måske delt i tre.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Bardoboy 13 år siden

lidt kedeligt første billed.. Men rart de begynder at udsende noget.. :)
Gravatar

#12 amadoR 13 år siden

Har hørt Wesley Snipes laver en cameo i slutningen af filmen
Gravatar

#13 Jakob 13 år siden

#12 Det kunne da være meget fedt, men så skulle han også dræbe dem alle og henvise til hans nye Blade projekt.
Gravatar

#14 nalle 13 år siden

Jeg elsker sagaen, har læst alle bøgerne, men jeg håber virkelig de gør noget ved robert pattinsons replikker, de var simpethen for meget, alt for sukkersødt! Så synd, for han udtrykker sig virkelig godt via hans kropsprog i filmen, men man fokusere for meget på det sukkersøde han lukker ud.
Synes det er fedt de holder fast ved scenernes layout, håber de bevarer det igennem hele sagaen.. Men de skal tænke sig om med hvordan de fremstiller karaktererne, ellers bliver det alt for teenager-agtig og det er en skam.

Skriv ny kommentar: