I dag kunne SF Studios og Tall & Small præsentere de første billeder af komikeren Anders Matthesen som den ikoniske musiker Tommy Seebach.

I deres pressemeddelelse skriver de: ‘Under stjernerne på himlen’ er et portræt af en af dansk popkulturs største stjerner, Tommy Seebach, der i 1979 ved et skæbnetræf fik mulighed for at deltage ved Dansk Melodi Grand Prix med det store hit ‘Disco Tango’. En hyldest til en popkunstner, hvis ikoniske sangskat har dannet soundtrack til rigtig mange danskeres liv. Sange, som længe efter Tommy Seebachs alt for tidlige død, har levet videre i os alle.

‘Under stjernerne på himlen’ er en film om kampen mod et misbrug, håb, kærlighed og en konstant higen efter at slå til både overfor familien og i karrieren. En fortælling om en stor personlighed som på sin egen og på mange måder unikt danske facon, blev det popmusikalske samlingspunkt for en hel generation.

Filmens cast indeholder Anders Matthesen som Tommy Seebach, Neel Rønholt som Karen Seebach, Caspar Phillipson og Vicki Berlin som Keld og Hilda Heick, Jacob Lohmann som Underholdningschef, Anders Juul som Ivan Pedersen, Zinnini Elkington som Kirsten Siggaard, Vilbert Hein Friberg som den unge Rasmus Seebach og Salomon Stampe som den ældre Rasmus Seebach.

‘Under stjernerne på himlen’ er instrueret af Kasper Gaardsøe og har manuskript af Jannik Tai Mosholt og Stefan Jaworski.

Produktionsselskabet Tall and Small producerer med producere Christian Potalivo og Asta Stuhr, mens SF Studios co-producerer og distribuerer. Filmen produceres med støtte fra Det Danske Filminstitut og FilmFyn og er co-finansieret af DR.

Fotograf: Jan Pallesen.

Fotograf: Andreas Bastiansen.

Fotograf: Andreas Bastiansen.

Fotograf: Andreas Bastiansen.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: