Første officielle kig på Jamie Foxx som Electro i “The Amazing Spider-Man 2”


For et par uger siden dukkede de første set-billeder op fra den kommende “The Amazing Spider-Man 2”, og nogle af dem viste Jamie Foxx som skurken Electro i fuld makeup. Nu er det første officielle kig kommet i form af forsiden på magasinet Entertainment Weekly.

Billedet kan ses hos /Film her.

I bladet kan filmens instruktør Marc Webb samtidig fortælle, at han godt forstår dem, der ikke brød sig om den første film: ”Jeg følte, at det var vigtigt at genfortælle dannelseshistorien. Men det var hårdt, for tilskuerne var så bekendte med den. Nu hvor oprindelseshistorien er fortalt, kan vi virkelig give den gas. Det er virkelig befriende.”

I “The Amazing Spider-Man 2” vender Andrew Garfield naturligvis tilbage som Spider-Man, mens Emma Stone kan ses som Gwen Stacy. Udover Foxx som Electro medvirker også Paul Giamatti som den anden skurk, The Rhino, mens Chris Cooper spiller Norman Osborn, der i tegneserien endte som Spider-Mans ærkefjende, The Green Goblin.

Du kan se, om Foxx og Giamatti giver Peter Parker ordentligt modspil, når de er oppe imod netsvingeren i fortsættelsen, der indtager biograferne 2. maj næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Mister Marvel 8 år siden

Ja, håber den vil gå i stødet på os(plat vittighed, men når det elektro som skurk, så er jeg stødet til at lave platte jokes som slå´r gnister) og sørger for lyn og holder gnisten i gang i os :-)

:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Bruno 8 år siden

Den forrige film taget i betragtning og hvad der findes af info om denne, giver mig ikke hjerteflimmer af spænding, må jeg nok erkende.

Men man kan da håbe på, at det lykkedes dem at lave en habil film.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Lehrmann 8 år siden

Endnu intet, der tænder mig, men tentaklemig om ikke der ion-bindes en stærkere skurkefortælling end tilfældet var med 1'eren. Ellers kan Electro og co. (hvorend chok-erende det lyder) blive dødsstødet for dette reboot.
Gravatar

#4 BN 8 år siden

Lehrmann (3) skrev:
Ellers kan Electro og co. (hvorend chok-erende det lyder) blive dødsstødet for dette reboot.


Så laver de bare et nyt reboot!
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#5 harnish 8 år siden

Nogen der kan sige fejlcast? Electro har aldrig været sort?
Gravatar

#6 misuma 8 år siden

harnish (5) skrev:
Nogen der kan sige fejlcast? Electro har aldrig været sort?


Heller ikke i en serie-reboot, eller et parallelt univers?
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Bruno 8 år siden

Jeg kan ikke huske, at jeg har set ham i andre varianter end hvid. Så vidt jeg kan Google mig frem til, er han muligvis sort i Ultimate-universet, men jeg kan ikke finde ud af, om det kun drejer sig om spillet, der er baseret på tegneserierne, eller om det er i andre udgaver.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Mikkel Abel 8 år siden

I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#9 Bruno 8 år siden

Jeg må nu nok erkende, at jeg er mere bekymret for, om det kan lade sig gøre for folk, udenfor Marvels egne produktioner, at lave en god Marvel-film, end om Electro er sort, hvid, rød eller blå - han lader dog primært til at være blå, ud fra billedet.

Iron Man, Avengers mv. har sat en ret høj standard for filmatiseringer, der er meget tro mod tegneserierne og gode samtidig, mens forgængerne, Spider-Man, Amazing Spider-Man, X-Men osv. faktisk lidt blegner nu, i forhold til (no pun intended).
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 Høegh 8 år siden

Bruno (9) skrev:
Jeg må nu nok erkende, at jeg er mere bekymret for, om det kan lade sig gøre for folk, udenfor Marvels egne produktioner, at lave en god Marvel-film


Taget i betragtning af at langt størstedelen af Marvels egne produktioner, indtil videre, også har været noget bras, så ser jeg det personligt som meget sandsynligt at det kan lade sige gøre.

;-)

Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: