Anmelderne har nu set “The Irishman” i forbindelse med New York Film Festival – reaktionerne er overvældende.

Den får premiere på Netflix om to måneder, men er i denne weekend åbnet ved New York Film Festival.

Her bliver Martin Scorsese mødt med ros for at levere endnu en gangster-perle som “Goodfellas” og “Casino”.

Særligt Al Pacino fremhæves for en præstation, der bør bringe ham i spil til en Oscar.

Oscar kan dog blive en udfordring for “The Irishman”, da den ikke får en bred biografpremiere på grund af uenigheder om betingelserne imellem Netflix og biograferne.

Derfor er det også endnu usikkert, om “The Irishman” får dansk biografpremiere.

Se den fulde trailer til “The Irishman” lige her.

“The Irishman” får premiere den 27. november på Netflix.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

det tegner jo godt :D
Gravatar

#2 KasperBS 3 år siden

Er længden kun 90 min?
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 nej ? den var vist nærmere 3 timer
Gravatar

#4 Snegl 3 år siden

KasperBS (2) skrev:
Er længden kun 90 min?


Nope, den er 210 minutter :-)
Gravatar

#5 SublimeKen 3 år siden

Efter jeg blev ret skuffet over Once Upon a time in Hollywood har jeg haft lidt en frygt for ligeledes at blive skuffet over The Irishman.

Tarantino er normalt ikke en der skuffer, efter egen erfaring. Men savnede sgu en historie i OUATIH, som han ellers plejer at være konge til. Alt andet var fremragende i den film, men har personligt aldrig været god til at se hangout film som fx Dazed and Confused, selvom jeg dog elsker The Big Lebowski, der i det mindste havde et element der førte handlingen videre i form af hans tæppe, også indeholder den også en masse god humor som giver bedre underholdningsværdi. Elsker dog også meditative film som Tarantino kommer tæt på i OUATIH, og det var en fornøjelse at se Pitt og DiCaprios sammenspil og de spillede generelt fremragende, men det var nok også nogle af de eneste ting jeg kunne lide ved den film.

Men det var et sidespor. Glæder mig til the Irishman, da jeg endnu ikke rigtig har set Scorsese skuffe endnu, som Tarantino har gjort to gange for mig nu (Death Proof og OUATIH). Men det lyder det ikke til på reaktionerne i det mindste. Lad os nu se!
Gravatar

#6 nwinther 3 år siden

SublimeKen (5) skrev:
Efter jeg blev ret skuffet over Once Upon a time in Hollywood har jeg haft lidt en frygt for ligeledes at blive skuffet over The Irishman.

Tarantino er normalt ikke en der skuffer, efter egen erfaring. Men savnede sgu en historie i OUATIH, som han ellers plejer at være konge til. Alt andet var fremragende i den film


Kunne ikke være mere enig. Nogle fantastiske scener, et fantastisk skuespil - men absolut ingen historie. Da filmen var færdig, tænkte jeg hvorfor Tate-husholdningen overhovedet var med. Hvis ikke man har et indgående kendskab til Manson-familien og forløbet derom, ville man ikke ane hvem de var og hvorfor de var med. Havde du fjernet Tate-huset helt fra historien, havde det givet MEGET mere mening. Nu blev Tate reduceret til en nabo til nogen hvor der skete noget meget dramatisk. Man blev ikke engang mere nysgerrig på den virkelige historie, fordi hun bare er en gravid dame som kameraet af en eller anden grund fokuserer på nogle gange.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: