Næste Marvel-serie på Netflix efter den succesfulde “Daredevil” bliver “Jessica Jones”, som får premiere d. 20. november i år. Første teaser er ude nu.

Se også: Det kommer Marvel-serien “Luke Cage” til at handle om

I hovedrollen som Jessica Jones ses Krysten Ritter, som får selskab af blandt andre Racheal Taylor (Trish Walker), David Tennant (Kilgrave) og Mike Colter (Luke Cage).

Marvels “Jessica Jones” går tæt ind på livet af Jessica Jones, der kæmper imod dæmoner både udefra og indefra. Efter en tragisk ende på en kort superhelte-karriere genopbygger Jessica Jones sit liv ved at etablere sit eget detektivbureau, hvor hun løser sager i New York City.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 CaGoDa 4 år siden

håber så godt nok netflix tekster denne her serie ordenligt
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

Har de da ikke tekstet de andre serier ordentlig da ?
Gravatar

#3 CaGoDa 4 år siden

agent Carter mangler på deres side omkring 1/4 de der kommer tekst cirka hver 2. sekund og ved godt at agent Carter ikke er en Netflix Orginal og Daredevil er kun et afsnit tekstet som når man ser afsnit på TV.
Gravatar

#4 Heisenberg 4 år siden

Det fattede jeg ikke meget af, det der. Prøv igen, CaGoDa...
Gravatar

#5 Geekalot 4 år siden

Har kun set deres originale serier, der har de ingen problemer med tekstning. Men det da surt hvis man helst vil have tekster på, de så ikke fungere optimalt :/
Gravatar

#6 Lauzzy81 4 år siden

Aner intet om denne Marvel karakter, så det bliver spændende :)
Gravatar

#7 Nagash 4 år siden

#3 - Prøv med noget tegnsætning, så er du nemmere at forstå.
Men som jeg forstår det, så var der problemer med teksterne på Agent Carter? Tror du skal have fat i ABC i stedet for Netflix, da det netop er en ABC/Marvel serie.
Jessica Jones er Netflix' egen serie, og dem har jeg aldrig oplevet problemer med.
Gravatar

#8 CaGoDa 4 år siden

altså Daredevil har kun et afsnit ved ikke om det er blevet rettet men man kan se at noget af teksten mangler da der bliver sagt noget kommer ingen tekst frem og efter de har sagt noget andet kommer kommer der noget frem så man ikke får det hele med da Viaplay havde Agent of S.H.I.E.L.D sæson 1 liggende var der ingen problemer med tekstningen og Agent of the S.H.I.E.L.D er jo også en ABC serie.
Gravatar

#9 Nagash 4 år siden

Det er ikke noget jeg kan genkende. Og jeg så Daredevil lige da den blev lagt op. Hvilken enhed ser du den på? Har hørt en del have det problem du beskriver, på deres ATV3.

Angående Agents of SHIELD, så er det nok fordi ABC har nået at have nogle ordentlige tekstere på serien, inden den kom på Viaplay. De fik jo først afsnittene meget senere, hvorimod Netflix fik Agent Carter efter få dage.
Gravatar

#10 CaGoDa 4 år siden

ser det over computeren

Skriv ny kommentar: