Næste Netflix-serie med en Marvel-figur bliver “Jessica Jones”, der får premiere senere i 2015. Dernæst følger anden sæson af “Daredevil” i 2016, hvor også “Luke Cage” får premiere. Det er nu sluppet ud, hvad den serie kommer til at handle om.

Se også: Det kan vi vente os af Marvels fase 2 med Netflix

Luke Cage er et tidligere bandemedlem, der er blevet dømt for en forbrydelse, han ikke begik. I fængslet melder han sig til et medicinsk eksperiment, der går galt. Han får superstyrke og skudsikker hud, fortæller Heroic Hollywood om plottråden til den kommende Netflix-serie.

De nye evner bruger Cage til at flygte og bliver en helt, som man kan leje. Hans ærkefjende er Willy Stryker, en tidligere barndomsven fra Harlem. De to begik småtyverier sammen, og de faldt for den samme kvinde, Reva Connors, hvilket gjorde, at de gled fra hinanden. Det var Stryker, der fik Cage dømt for en narkohandel.

Det er Mike Colter (“Men in Black 3”), der spiller titelrollen som Luke Cage i første sæsons 13 afsnit, der altså kommer til næste år. Inden da dukker Cage dog også op i “Jessica Jones” og siden hen i “The Defenders”, hvor Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, og Iron Fist samles for at bekæmpe kriminalitet i New York.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: