Universal Pictures er klar med den første teaser-plakat til deres kommende horror-fantasyfilm “The Vampire’s Assistant”, der indtil sidste måned gik under titlen “Cirque du Freak”. Plakaten kan ses her.

Filmen bygger over Darren Shans populære ungdomsbogserie “The Saga of Darren Shan” og handler om den 14-årige Darren (Chris Massoglia), der ved mødet med et omrejsende markedsshow bliver hvervet som assistent til den mystiske Larten Crepsley (John C. Reilly), som viser sig at være vampyr. Derved bliver den unge mands liv for evigt ændret, da han selv bliver forvandlet til en halvvampyr og draget ind i en fejde med de blodsugende væsners rivaler.

På rollelisten er desuden navne som Ken Watanabe, Willem Dafoe, Josh Hutcherson, Patrick Fugit, Ray Stevenson, Michael Cerveris, Frankie Faison, Jane Krakowski, Orlando Jones, Kristen Schaal og Salma Hayek.

Filmen er instrueret af Paul Weitz (“American Pie”, “About a Boy”) efter manuskript af Brian Helgeland (“L.A. Confidential”, “Mystic River”). Den danske premiere er sat til 12. februar.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Kaversmed 14 år siden

Bliver fanme mærkeligt at se John C Reilly i rollen som vampyr..
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 loki 14 år siden

Titus!

Heh, bliver sjovt at se Ray Stevenson igen.
www.peakoil.dk
Gravatar

#3 Lard Hanson 14 år siden

Det må være træls at være 17 og spille en på 14.
Gravatar

#4 ace#1 14 år siden

Har læst bøgerne, og glæder mig meget til at se, hvor tæt de tør følge Darren Shans forlæg.
Det lugter jo en smule af, at selskabet har forsøgt at finde en ny Harry Potter blockbuster serie, men i slutningen af bog 2 får en 12 årig dreng for eksempel flået indvoldene ud af en ulvemand...
Har bare stærkt på fornemmelsen at den version vi får se i biografen, bliver en del mere familie venlig :/
Gravatar

#5 lagoni 14 år siden

#4 - mærkeligt, indtil du skrev troede jeg det ville blive en meget mørk film, vist gyserdrama, men kan godt se at det (ifølge imdb) bliver en familiefilm. De skriver dog også horror og thriller under genre, men når der også står familie og den er PG-13, er det nok ikke så mørkt. Føler mig underlig skuffet selv om jeg ikke rigtig kender noget til den og ikke har læst bøgerne.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#6 tiany 14 år siden

hvorfor har den dog skiftet navn? Er det blot for at trække på det for tiden populære vampyr-tema....
Valar morghulis
Gravatar

#7 Kruse 14 år siden

#6: Det var vist noget med at Cirque du Freak ikke klingede så godt hos den store befolkning. Amerikanerne er trods alt ikke så glad for fremmedsprog, og Cirque du Freak lyder måske for fremmed?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 loki 14 år siden

#4 Hvilken anden forfatter ville du umiddelbart sammenligne bøgerne med? Ligger de eksempelvis tættere på Anne Rice (The Vampire Chronicles) end Twilight (Stephenie Meyer) eller er vi ovre i noget ala Lad den rette komme ind?
www.peakoil.dk
Gravatar

#9 chandler75 14 år siden

# 6 Du kan læse mere om det her: http://filmz.dk/vampyrfilmen-cirque-du-freak-skift...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#10 ace#1 14 år siden

#8

Ingen af dem du nævner ligger specielt tæt på faktisk -
Da jeg læste dem kom jeg ofte til at tænke på Dennis Jürgensens 'Krøniker Fra Kvæl'
(I øvrigt en række bøger jeg ofte ønsker kunne blive filmatiseret. :)

Darren Shan er væsentligt mere humoristisk end Stephanie Meyer og i HØJ grad henvendt til teenagere (Specielt drenge!), hvor jeg vil mene at Meyer er mere henvendt til piger...
(Jeg var nu enormt glad for bøgerne - men synes dog hun har tendens til at 'tale sig ud af problemerne'... der er ikke den store action i Twilight serien.)

Anne Rice er nærmest helt udenfor kategori... Cirque Du Freak og Twilight er børnelæsning ved siden af Vampire Chronicles vil jeg mene.

Skriv ny kommentar: