Først senere på ugen kommer den fulde trailer til Duncan Jones’ filmatisering af “Warcraft”-spillet, men allerede nu er første teaser ude. Se den nu!

Se også: Universal frygter for nørdet tone i “Warcraft”

Samtidig er det blevet afsløret, at “Warcraft” kommer til at handle om det fredelige kongerige Azeroth, der trues af en krigerisk invasion. Orkerne flygter fra deres eget nedbrudte hjem, hvorfor de nu vil kolonisere et nyt sted. En portal åbner, der forener de to verdener. To sider mødes med hver deres helt i front – Anduin Lothar fra Alliancen og Durotan hos orkerne.

“Warcraft” får dansk biografpremiere 26. maj 2016

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

OK kom så med den trailer, det der så rigtig fedt ud :)
Gravatar

#2 silegnaV 4 år siden

Der mistede jeg min optimisme.
Gravatar

#3 Lars.dk 4 år siden

Venter på næste trailer... den her ligner noget fra Hobbitten...og der er ikke positivt.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#4 silegnaV 4 år siden

#3 Exactly my thought.
Gravatar

#5 Kaversmed 4 år siden

Det ligner en CGI-trailer til et computerspil...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 akerman 4 år siden

Fårk. Den her lander under 6 på imdb.
Gravatar

#7 Siriak 4 år siden

Under 15 sekunders video, og folk kan allerede sige at den her film kommer til at blive en fiasko? Det er satme imponerende!
Kunne folk i det mindste ikke vente til de har set den 'rigtige' trailer før de dødsdømmer filmen. Det her er bare en masse hurtige klip og man kan ikke bedømme kvaliteten af CGI og andet, før man i det mindste har set lidt længere sekvenser (hvad der forhåbentlig er i traileren)
Gravatar

#8 akerman 4 år siden

#7

Blizzard kan lave en cinematic på 5 sekunder, der fanger mig meget mere end denne teaser på 15 sekunder. Det kan da være de bare har haft ekstremt inkompetente folk på denne teaser, eller at de slet ikke går op i det, men tingene plejer at hænge sammen.

Hvorfor er det i orden at sidde og savle og sige "UHH BLIR ZÅÅ GODT ALTSÅ !!11", men når man siger det modsatte, så skal man vente med at udtale sig til man har set filmen?
Gravatar

#9 Siriak 4 år siden

Undskyld, men hvor i min post opfordrede jeg folk til at sidde at savle? Jeg synes begge dele er åndsvage. De her teasers til trailers er platte, da man absolut ikke kan bruge det til NOGET som helst. De skal holde sig til reelle trailers eller intet!

Jeg tror ærlig talt at de bare har sat teaseren sammen på 10 minutter fordi ting (billeder o.lign) begyndte at leake.. og det er sandt at ved første øjekast ser CGI'en lidt cheap og Hobbit-agtig ud, men jeg synes før man har set at det kan fungere fint når man ser det i sammenhæng.
Gravatar

#10 Doctor Doom 4 år siden

Lars.dk (3) skrev:
Venter på næste trailer... den her ligner noget fra Hobbitten...og der er ikke positivt.


Enig. CGI-helvede.

Skriv ny kommentar: