Warner Bros. har udgivet de to første teasere til den kommende science fiction-film “Transcendence”, som produceres af Christopher Nolan (“The Dark Knight”) og har Johnny Depp i hovedrollen.

Se teaser #1 her – med Morgan Freeman.
Se teaser #2 her – med Johnny Depp.

Filmen foregår i den nære fremtid og omhandler den succesfulde videnskabsmand Will Caster (Johnny Depp), der skaber en supercomputer. Under en forelæsning på et universitet bliver Will dødeligt såret af en snigskytte. Før han dør, når hans kone Evelyn dog at uploade hans hjerne til den supercomputer, han selv har skabt. Først er de overbevist om, at eksperimentet har slået fejl, men pludselig sker der noget, der kan ende med at få fatale konsekvenser for hele menneskeheden.

Udover Depp medvirker også Rebecca Hall, Morgan Freeman, Paul Bettany, Cillian Murphy, Kate Mara og Clifton Collins Jr.

I instruktørstolen finder vi Nolans hoffotograf, Wally Pfister, der med “Transcendence” får sin instruktørdebut. Manuskriptet til filmen er skrevet af den relativt ukendte Jack Pagle.

“Transcendence” har dansk biografpremiere den 1. maj næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Razymandias 8 år siden

Ser virkelig spændende ud, virker som en fed rolle til Depp (hvis man kan bedømme det blot på hans stemme) - trailerne er lidt nolan-agtige, afslører ikke så meget :-)
Gravatar

#12 elwood 8 år siden

It's a teaser.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#13 Batsy 8 år siden

Her en ny trailer den viser lidt meget plot, men den ser rent faktisk vældig spændene ud og Johnny depp har næsten ingen Make-up smidt i ansigtet og han er seriøs!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#14 Ispep 8 år siden

Ser da underholdende ud og Pfister har i hvert fald god visuel forståelse.
Gravatar

#15 Batsy 8 år siden

Ispep (14) skrev:
Ser da underholdende ud og Pfister har i hvert fald god visuel forståelse.


Helt bestemt! Bliver helt glad ved tanken at Johnny depp spiller en rettere seriøs rolle som jeg synes han laver alt for få af, den sidste rolle som jeg fandt ham orginal i var i Michael Manns Public Enemies. Dog må vi se om Pfister kan håndtere andet end bare det visuelle men ser da ud til at skuespillet er solidt :)
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: