“Mad Men”-stjerneskuddet Kiernan Shipka er fanget i det forkerte årti med en maskeret morder i hælene.

Projekter som tidsloop-gyseren “Happy Death Day” og bodyswap-filmen “Freaky” (begge instrueret af Christopher Landon), har været med til at twiste slasher-genren og give den et friskt pust igennem det seneste årti.

Læs også: “Kan du ikke få nok ‘Scream’? Her er 6 morderiske moderne slasher-film til at slukke gysertørsten”

Inden længe får vi nu også en tidsrejsefortolkning af den populære gysersubgenre, og denne gang er det ikke Landon, der står bag roret. I stedet er det “Fresh Off the Boat”-skaber Nahnatchka Khan, der har fået æren af at instruere sin første spillefilm, som netop har fået en trailer udgivet.

I “Totally Killer” følger vi Shipka som Jamie, der efter at være blevet angrebet af en morder kendt som “The Sweet Sixteen Killer”, rejser tilbage til 1987 for at stoppe den unge potentielle morder og vende hjem til sin egen tidslinje inden hun bliver fanget i fortiden for evigt.

På rollelisten sammen med Shipka finder vi “Modern Family”-stjernen Julie Bowen, “Cloak & Dagger”-skuespiller Olivia Holt og “Ant-Man”-skuespiller Randall Park.

“Totally Killer”, der blandt andre er produceret af Blumhouse-overhoved Jason Blum, får premiere på Prime Video den 6. oktober.



Vis kommentarer (1)

#1 [ikke godkendt bruger] 5 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: