Mike Flanagan afslutter sit Netflix-samarbejde med et brutalt brag.

Blodet flyder i den første trailer til “The Fall of the House of Usher”, den næste serie fra Flanagan, der med projekter som “The Haunting of Hill House”, “Midnight Mass” og “Doctor Sleep” har bevist sig som en moderne horrormaestro.

Serien, der bliver hans svanesang på den rødsorte streaminggigant, bliver en blodig og brutal fornøjelse, og det er svært ikke at glæde sig til den 12. oktober efter den nye forsmag.

Her møder vi de nådesløse søskende Roderick og Madeline Usher, der har skabt et magtfuldt imperium gennem deres korrupte medicinalfirma Fortunato Pharmaceuticals. Deres hemmeligheder ser dog dagens lys, da en mystisk dame fra deres fortid begynder at stå bag brutale dødsfald på Usher-familiens arvinger.

Bruce Greenwood og Mary McDonnell spiller de magtfulde Usher-overhoveder, mens resten af Usher-klanen spilles af de gamle Flanagan-kendinge Rahul Kohli, Samantha Sloyan, Sauriyan Sapkota, Ruth Codd, Kyleigh Curran, Crystal Balint og Henry Thomas. Kate Siegel, T’Nia Miller og “Star Wars”-ikonet Mark Hamill er også at finde i det beundringsværdige ensemble, der har en morderisk Carla Gugino i hælene.

Læs også: “Mike Flanagan udvikler ‘The Dark Tower’-serie under sit produktionsselskab Intrepid”

Flanagan, der har instrueret seriens første episode, har efter afslutningen på samarbejdet med Netflix viet sin fremtid til Amazon-streamingtjenesten Prime Video, hvor hans kommende serier fremover vil ligge.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: