I nat skete det mange fans af superheltefilm har ventet længe på. Chris Evans og Robert Downey Jr. afslørede på ‘Jimmy Kimmel Live’-showet på amerikansk fjernsyn den første trailer til “Captain America: Civil War”. Og det lader til, vi har et brag i vente!

Se også: Skurk ændrer udseende til “Captain America: Civil War”

I “Civil War” forsøger Tony Stark at indføre registrering af superhelte – de såkaldte the accords. En idé, som Steve Rogers/Captain America er modstander af. Dette bliver skillelinjen, som alle andre Avengers deler sig efter.

Filmen bliver fyldt med stjerner fra Marvel-universet. Foruden Chris Evans og Robert Downey Jr. som henholdvis Captain America og Iron Man medvirker også Black Widow, Ant-Man, Scarlet Witch, Spider-Man, Hawkeye og The Winter Soldier, der spilles af henholdvis Scarlett Johansson, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Jeremy Renner og Sebastian Stan.

“Captain America: Civil War” får dansk premiere d. 28. april i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 benom 8 år siden

den virker utrolig afslørende for handlingen den trailer ;/
Gravatar

#2 Eraz 8 år siden

Fed Trailer
Gravatar

#3 Mads47 8 år siden

Nok den første MCU film jeg ser frem til i meget lang tid.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

Bemærk den opdaterede premieredato: Vi får den allerede i april, hvor USA må vente til 6. maj!
Gravatar

#5 Ceepa 8 år siden

hmm... Burde overskriften ikke være: Se Civil War på under 3 minutter? :P
Gravatar

#6 patrickjane 8 år siden

Brok brok brok. Så lad da være med at se traileren for F.....! I ved jo hvor meget trailere viser nu til dags. Så lad være med at se dem, og vent til filmen kommer ud. Btw den ser awesome ud:-D
Gravatar

#7 henrique406 8 år siden

#1, #5

Jeg havde det lige modsat.
På trods af en længde på knap 2:30 minut, havde jeg ikke på noget tidspunkt følelsen af, at der blev spoilet noget. Jeg plejer normalt at stoppe trailerne halvt inde, for at undgå at se for meget om filmen. Men her ser man kun en masse tilfældige scener fra filmen, og ikke noget hvor jeg tænker, at det er er en stor del af plottet.

I øvrigt en rigtig god trailer med fed stemning, den så ud til at forsætte den gode stil fra Winter Soldier.
Gravatar

#8 Ceepa 8 år siden

#6 Avengers/Marvel siger mig ikke så meget som mange andre film, derfor så jeg den :) Pointen var, at jeg syns man skal stoppe med at kalde det trailers, for der er ikke meget trailer over det som der var før 00'erne :) dengang fik man ikke det store billede afsløret. men det må jo virke alligevel med alle de rekorder, der er blevet slået de sidste 10 år. Så probs til dem
Gravatar

#9 Geekalot 8 år siden

#4 der gir jo ikke mening de begynder at køre modsat af hvad de har gjort i årevis ? ikke det bedste at køre dem i biografen samtidig ? eller for reaktioner skal få det andet kontinent mere i biografen ?
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#9 Det er faktisk ikke nyt. Ultron havde vi også en uge før USA

Skriv ny kommentar: