Der har længe været spekulationer, om “Cloverfield” fra 2008 nogensinde ville få en efterfølger. I dag er der så ud af det blå udkommet en teaser-trailer til spinoff-filmen “10 Cloverfield Lane”.

Se også: Instruktør lover, at “Cloverfield 2” er på vej

J.J. Abrams har bekræftet til Collider, at “10 Cloverfield Lane” er blodbeslægtet med “Cloverfield” og ideen har længe været under udvikling.

Hvad blodbeslægtet så betyder, er svært at fortolke. Det kan indikere, at filmen ikke er en direkte sequel til “Cloverfield”, men kan finde sted i det samme univers. Der florerede allerede rygter i 2014 om, at en “Cloverfield 2” ville blive instrueret af Dan Trachtenberg, og den ville få titlen “Valencia”. Selv om titlen er skiftet ud, er det stadig Dan Trachtenberg, der instruere, imens Abrams igen producerer.

“10 Cloverfield Lane” handler om John Goodman (“The Big Lebowski”), der holder Mary Elizabeth Winstead (“A Good Day to Die hard”) og John Gallagher, Jr. (“Short Term 12”) fanget i en bunker, efter en ‘formodet’ katastofe har ødelagt verden udenfor.

“10 Cloverfield Lane” får amerikansk premiere d. 11. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 6 år siden

Puhh, hvad skal man næsten mene om det her.

Jeg kunne sgu godt lide etteren...den var sådan lidt "Blair Witch" møder "Godzilla" (eller noget) - det kunne jeg godt li' og på den virker godt i min lille hjemmebiograf, et 107 tommer lærred med 1080 hd projektor. Godt op for lyden og en godt mørk nat, virker den altså på mig.

Det virker umiddelbart som en god ide at ændre formatet. Altså det her ligner ikke håndholdt doku-stil filmet...at der er en komplet anden historie, som der tages udgangs punkt i er også interessant...traileren viser lidt rigeligt...

Men lige her, må jeg indrømme jeg ikke lige ved om jeg skal glæde mig, eller råbe "Nooo!"...Goodman er altid genial, men ja...

Interessant....
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 knekker 6 år siden

#1 Der er ingen der holder en pistol for panden på dig, så bare rolig, selv om man hænger ud på filmz.dk, behøver man absolut ikke at have en mening om noget som helst lige nu, specielt ikke når dette er blot er en teaser trailer.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 Kaizer Soze 6 år siden

Jamen jeg tør da godt sige, at den ser fed ud :)
Gravatar

#4 Therewillbeblod 6 år siden

knekker (2) skrev:
#1 Der er ingen der holder en pistol for panden på dig, så bare rolig, selv om man hænger ud på filmz.dk, behøver man absolut ikke at have en mening om noget som helst lige nu, specielt ikke når dette er blot er en teaser trailer.


Tak for sangen
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#5 silegnaV 6 år siden

#2 Hvorfor du råder en bruger til ikke at have en holdning/indtryk til en trailer-artikel på et film-forum, forekommer mig ganske mærkeligt. Vil det sige du råder alle brugere i fremtiden til, at lade være med at danne sig et indtryk af trailere? Hvorfor kommenterede du egentlig hans indlæg? Er det ikke okay at have en ambivalent følelse til en trailer i dit univers?
Gravatar

#6 Godsize 6 år siden

Spændende teaser.

Gad vide hvor meget af filmen der bruges på at bygge op til flugt-scenen og hvor meget der foregår uden for bunkeren.

Jeg er klar :)
Hahaha! You think this is the real Quaid? It is!
Gravatar

#7 arnem 6 år siden

Det er ikke en direkte efterfølger. Abrams kaldte det et kusineprojekt.

Sandsynligvis har det nul at gøre med Cloverfield rent praktisk, men er mere bare samme tone film. Kunne være samme univers, men ikke umiddelbart andet en små hints, som kunne være noget, men også ikke kunne være noget.

Mit gæt er 90% bunker. 10% uden for.
Gravatar

#8 Ceepa 6 år siden

Jeg er solgt! En af de bedre teasers længe
Gravatar

#9 Mr AC 6 år siden

Om ikke andet, så er der da en chance for at denne film ikke gør mig køresyg som den rystede Cloverfield gjorde.
Ca. Halvvejs i filmen var jeg klar til at pande "kameramanden" i filmen et par på hovedet...
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Skriv ny kommentar: