Den første trailer til “Infinity Pool” teaser en drømmerejse, der på et kort øjeblik forvandles til et helvede uden lige.

Et nyt syret sci-fi-mareridt er på vej fra instruktør og forfatter Brandon Cronenberg.

I “Infinity Pool” følger vi Alexander Skarsgård (“The Northman”) og Cleopatra Coleman (“Dopesick”) som det velhavende ægtepar James og Em, der nyder en luksuriøs ferie på den fiktive ø La Tolqa. Forført af den mystiske Gabi, spillet af Mia Goth (“X”), bevæger de sig uden for resortets grund, hvor de eksponeres for en surrealistisk, voldelig og hedonistisk kultur. Da James involveres i en ulykke med dødelige følger, står han over for et valg: henrettelse, eller – hvis man har råd til det – se sig selv dø.

Trailerens bizarre koncept, brutale natur og udfordrende billede af mennesket kan sagtens trække associationer til instruktørens far, den ikoniske filmskaber David Cronenberg. Brandon Cronenberg, hvis tidligere film tæller “Antiviral” og “Possessor”, er dog i den grad en kompetent instruktør i sig selv, og “Infinity Pool” ser bestemt ud som et mareridt, der er værd at dykke ned i.

Læs også: “David Cronenberg laver ny film ‘The Shrouds’ med Vincent Cassel i hovedrollen”

Cronenberg har endnu engang slået sig sammen med filmfotograf Karim Hussain, der også har arbejdet med på instruktørens to tidligere film.

“Infinity Pool” har endnu ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: