The tomorrow war trailer / filmz.dk

Første trailer til Chris Pratt-filmen “The Tomorrow War” teaser en spændingsfyldt tidsrejsefilm


Den første teaser trailer til Chris McKays “The Tomorrow War” giver et dystopisk billede af en fremtid ødelagt af rumvæsner.

Chris Pratt har hovedrollen i “The Tomorrow War”, hvor en gruppe soldater fra år 2051 rejser tilbage i tiden for at rekruttere folk til at kæmpe en kamp mod dødsensfarlige rumvæsner i fremtiden. Her spiller Pratt high school-læreren Dan Forester, der transporteres til fremtiden for at kæmpe for en verden til sin datter.

Den Oscar-vindende J.K. Simmons (“Whiplash”) spiller Pratts karakters fremmedgjorte far, Slade, mens Yvonne Strahovski (“Dexter”) spiller den geniale videnskabsmand, Romeo.

Læs også: “‘Avengers: Endgame’-skaberne bag stort action-remake med Chris Pratt”

“The Tomorrow War” instrueres af Chris McKay, der er mest kendt som instruktøren af en masse “Robot Chicken”-episoder og ikke mindst den animerede succesfilm “Lego Batman Filmen”. Sidstnævnte får en opfølger med McKay ved roret i løbet af 2022.

“The Tomorrow War” markerer første gang, Chris Pratt agerer executive producer. Han var da også med i beslutningstagningen, da filmen skiftede titel fra “Ghostdraft” til den nuværende titel.

“The Tomorrow War” får premiere den 2. juli på Amazon Prime Video.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 thomas040 4 måneder siden

Eh.
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: