Den første teaser trailer til Chris McKays “The Tomorrow War” giver et dystopisk billede af en fremtid ødelagt af rumvæsner.

Chris Pratt har hovedrollen i “The Tomorrow War”, hvor en gruppe soldater fra år 2051 rejser tilbage i tiden for at rekruttere folk til at kæmpe en kamp mod dødsensfarlige rumvæsner i fremtiden. Her spiller Pratt high school-læreren Dan Forester, der transporteres til fremtiden for at kæmpe for en verden til sin datter.

Den Oscar-vindende J.K. Simmons (“Whiplash”) spiller Pratts karakters fremmedgjorte far, Slade, mens Yvonne Strahovski (“Dexter”) spiller den geniale videnskabsmand, Romeo.

Læs også: “‘Avengers: Endgame’-skaberne bag stort action-remake med Chris Pratt”

“The Tomorrow War” instrueres af Chris McKay, der er mest kendt som instruktøren af en masse “Robot Chicken”-episoder og ikke mindst den animerede succesfilm “Lego Batman Filmen”. Sidstnævnte får en opfølger med McKay ved roret i løbet af 2022.

“The Tomorrow War” markerer første gang, Chris Pratt agerer executive producer. Han var da også med i beslutningstagningen, da filmen skiftede titel fra “Ghostdraft” til den nuværende titel.

“The Tomorrow War” får premiere den 2. juli på Amazon Prime Video.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 thomas040 1 år siden

Eh.
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: