Med den nye trailer til den solvarme og farvefyldte “Luca” kan sommeren ikke komme hurtigt nok.

Disney og Pixar har taget en ny tilgang til deres vanlige animationsstil i “Luca”, og med de trailers, vi indtil nu har set, ser det ud til at bære frugt. Animationen passer perfekt til den sommerlige varme samt den barnlige glæde og naivitet, der ses hos filmens hovedperson, Luca, og hans bedste ven, Alberto.

Læs også: “Første trailer til Disney og Pixars “Luca” er fyldt med sommerlig varme i hvert eneste skud”

De to drenge er havuhyrer, der tager menneskelig form, når de kommer over havoverfladen. Sammen udforsker de den italienske riviera i en farverig coming-of-age-fortælling, der appellerer til vores alles indre barn i bedste Pixar-manér.

Jacob Tremblay (“Room”) lægger stemme til den titulære hovedperson, mens Jack Dylan Grazer (“Shazam!”) spiller den bedste ven, Alberto. De to møder menneskepigen Giulia, der spilles af det unge talent Emma Berman.

Den italienske instruktør Enrico Casarosa gør spillefilmsdebut med “Luca” efter at have været nomineret til en Oscar for sin kortfilm “La Luna” tilbage i 2011. Filmens hovedpersoner er inspireret af hans egne oplevelser som barn, efter han blev venner med en ballademager, der stod i kontrast til hans egen generte persona. Vennen hed, ganske ligesom Lucas bedste ven, Alberto.

Selvom de kulørte billeder ville have set fantastiske ud på det store lærred, må vi tage til takke med, at “Luca” kun får premiere på Disney+ den 18. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: