Nu er den første trailer til den danske actionfilm “Pistoleros” af Shaky González gået online. Traileren kan ses inde på skuespilleren Sami Darrs officielle site.

Filmen handler om den gamle smugler Frank Lowies (Erik Holmey), og om hvordan en hel masse gangstere og røvere er ude efter pengene fra et berømt kup, han har lavet.

På rollelisten kan ses velkendte personer som: Erik Holmey, Zlatko Buric, Thomas Bo Larsen, Thure Lindhardt, Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke. Endvidere optræder nyere navne som Sami Darr, Julie Ølgaard, Dennis Haladyn og stuntmanden Daniell Edwards.

Filmen har i lang tid været under optagelse, med store pauser og nye skuespillercastinger, som f.eks. Lindhardt og Ølgaard, der ikke kan ses i den første trailer. Der mangler stadig et par enkelte scener at blive optaget, disse bliver optaget i december/januar.

Forventet premiere er maj/juni 2006.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#21 filmz-blaze 18 år siden

Jeg synes at det ser rimelig interesant ud.. Specialt den der Sevne Crooks, jeg har hørt meget omkring den. Og den er lavet for ingen penge. Og Sami´s stemme kan jeg da ikke høre noget galt i?????? Synes nu også at de andre projekter ser anderledes og spændene ud. Vi skal jo ogsp lige huske en ting som er de andre projekter er på engelsk og kommer nok aldrig til se dansk lys da der ikke er punlikum til den slags. Og selve Sami synes jeg er en glimrende skuespiller (lagde mærke til ham i Ørnen). Synes han spiller mange forskellige karaktere på en sarakastisk (Johnny Depp) måde.... Hvis ikke andet så er projekterne pisseflotte, og ikke som dansk håndholdt lort!!!!
Gravatar

#22 filmz-Fed7haS 18 år siden

Lol... nu stopper de fandme :P det står sgu skidt til med dansk film..

Fed7haS
They Held Each Other and Kissed.
And Pushed Each Others' Darkness into the Corner,
Believing in each others' Light, each others Dream.
Gravatar

#23 filmz-mortengrum 18 år siden

Det ser squ fandme godt ud på ham Sami´s side.. Virkelig imponerende projekter må man sige.... Jeg giver #21 helt ret i at det er udelandske projekter som vi ikke burde dømme her.
Gravatar

#24 Martindan 18 år siden

#21 & 23 - hvad... er I sami og Shaky i forklædning?

ej fair I har jeres mening om tingene... ikke nogle onde ord herfra.

for cryin' out loud......
Gravatar

#25 CKY 18 år siden

Bliver lige nød til at høre hvordan de laver den slags sort/hvid film halløj som de bruger i Seven Crooks, og som i Sin City. er det foran green-screen det hele? eller kan det laves meget mere simpelt?
Gravatar

#26 filmz-michaell 18 år siden

Så vidt jeg ved, er hele Sin City optaget foran greenscreen!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#27 filmz-incubus 18 år siden

Umiddelbart ser det også ud som om, at Seven Crooks er optaget (delvist) foran greenscreen. Turen i taxaen og nogle af backdropsene af byen virkede i hvertfald ret cg animerede.
"I'm gonna say the same thing any man with two penises says when his tailor asks him if he dresses to the right or left."
Gravatar

#28 filmz-CompleXz 18 år siden

Jeg synes den ser fed ud, ser meget amerikansk ud!. Men en flot film hvis man samme ligner den med andrer danske film!
Gravatar

#29 filmz-michaell 18 år siden

Men hvorfor ikke bare lave det på sin egen måde istedet for at kopiere stilen fra Sin City!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#30 wilson 18 år siden

Jeg ka' sgu bare sige jeg glæder mig rigtg meget. Jeg værdsætter alt det Gonzalèz laver, og så har Thure jo en pæn stor rolle, selvom han ikke er med i traileren...

Skriv ny kommentar: