Nu er den første trailer til den danske actionfilm “Pistoleros” af Shaky González gået online. Traileren kan ses inde på skuespilleren Sami Darrs officielle site.

Filmen handler om den gamle smugler Frank Lowies (Erik Holmey), og om hvordan en hel masse gangstere og røvere er ude efter pengene fra et berømt kup, han har lavet.

På rollelisten kan ses velkendte personer som: Erik Holmey, Zlatko Buric, Thomas Bo Larsen, Thure Lindhardt, Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke. Endvidere optræder nyere navne som Sami Darr, Julie Ølgaard, Dennis Haladyn og stuntmanden Daniell Edwards.

Filmen har i lang tid været under optagelse, med store pauser og nye skuespillercastinger, som f.eks. Lindhardt og Ølgaard, der ikke kan ses i den første trailer. Der mangler stadig et par enkelte scener at blive optaget, disse bliver optaget i december/januar.

Forventet premiere er maj/juni 2006.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 mr gaijin 18 år siden

Sørgeligt at de ikke har et større budget, hvilket denne type film kræver. Jeg så næsten ingen shots i fuld figur, hvilket er nødvendigt for at gøre actionkoreografien interessant. Et billede af overkroppen af en mand, der affyrer en pistol. Et billede af overkroppen af en anden mand, der bliver skudt. Ikke særlig spændende eller kreativt.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#12 akerman 18 år siden

har vi ikke snart set nok perker-med-dårlig-accent film?
Gravatar

#13 filmz-Kaffekongen 18 år siden

9# Nattens Engle var da sku da ikke en skid et hit!

Kan godt lide lidt billige film, men så skal de også være anderledes, denne ligner bare en Anders Thomas Jensen eller Lasse Spang Olsen film med en spask guitar.
----------------------------------------
Hail to the King, baby! -Ash
billed af dvd-samling: http://www.absolute.cc/_borders/23_20a.jpg
Gravatar

#14 filmz-michaell 18 år siden

Den ser godt nok pænt wack ud... Ligner virkelig en dårlig Desperado efterligning, og så har de ennda taget sangen "Pistoleros" (fra Robert Rodriguez's Once Upon A Time In Mexico) med i traileren.!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#15 NightHawk 18 år siden

# 13 - Helt enig. "Nattens Engel", var noget værre lort, et rip off af "From Dusk til Dawn" og "Desperado". Dårligt klippet, elendige replikker og fælt overspil. Rædselsfuldt hele vejen rundt.

Så er det da fornøjeligt at se at kopisten Gonzalez, "virkelig" er kommet videre i sin udvikling som instruktør....Nu "nøjes" han da i det mindste kun med at kopiere "Desperado". Flot fremgang, siger jeg bare!

Men man burde vide at det her blir og er noget forfærdeligt bras. Allerede halvt nede i nyhedden, finder man Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke på rollelisten og så er sagen klar...fiasko!

Jeg troede sgu ikke dansk film ku synke lavere, end Regner Grastens skod produktioner. Men det ku dansk film minsanten godt og Gonzalez får alene æren, for den bedrift. Uopfindsomt, uoriginalt og latterligt over-pompøst er de tre ord der bedst beskiver "Pisteleros". Selv "Desperados" musik er med i traileren. Var det fordi Gonzales lige ville være helt sikker på, at alle ved at han har lavet et rip-off!

Svedige mænd, der holder pistolerne skævt, wow det har man da "aldrig" set før. Håber ikke det her bullshitt kommer op i biffen. Det har det alene ud fra traileren absolut ikke fortjent!
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#16 Martindan 18 år siden

Hans bror, Stefano Gonzalez, er faktisk talentfuld og har virkelig gode ideer.. men.. lidt sjovt på en sørgelig måde.. han får ikke støtte til sine film på grund af Gonzalez navnet.

Sand historie.
for cryin' out loud......
Gravatar

#17 filmz-Proz 18 år siden

Hvis man vil lave en film hvor folk render rundt og skyder hinanden, så kan man i det mindste give dem lidt tid på en skydebane. Der er ikke en eneste i den film der kan styre de(n) pistol(er) han har...
Okay, det er altid noget at det ikke er en film om en homoseksuel dranker på overførselsindkomst, der pisser op ad biler og går til Græsk, men det burde kunne gøres bedre :S
Gravatar

#18 filmz-spiderman 18 år siden

den ser skod ud. de eneste der kan lave Danske Action film er Ander Tomas Jensen og Lasse Spang Olsen
Gravatar

#19 filmz-incubus 18 år siden

Har I set nogle af de andre trailere på hjemmesiden? De virkede heller ikke særlig imponerende. Især den der Seven Crooks.... den virkede da som det vildeste Sin City rip-off... tilsat vampyrer... Øv øv øv!!!
"I'm gonna say the same thing any man with two penises says when his tailor asks him if he dresses to the right or left."
Gravatar

#20 akerman 18 år siden

#19
rofl
http://www.samidarr.dk/7c.html

godt grin ellers :D men hvad sker der for samis stemme..

Skriv ny kommentar: