Disney deler første teaser til live-action-udgaven af “Aladdin”.

Den elskede Disney-klassiker “Aladdin” fra 1992 bliver nu til live-action-film med ægte skuespillere i næste års remake.

I teaseren ser vi endnu ikke Will Smith i rollen som lampeånden Genie, men derimod Mena Massoud (“Jack Ryan”), der i titelrollen som Aladdin har fundet frem til den magiske lampe.

Det er “Sherlock Holmes”-instruktør Guy Ritchie, som står bag dette remake, der tidligere på ugen afslørede den første plakat – se den her.

“Aladdin” får premiere d. 23. maj.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Mejse 10 måneder siden

tja ser jo meget aladdin agtigt ud :)
Gravatar

#2 Geekalot 10 måneder siden

Trailer og trailer :) hvis mere en teaser:)
Gravatar

#3 Johnny42 10 måneder siden

Ud fra det korte glimt virker det til at være en 1:1 genindspilning af den animerede version lige som flere af de forrige genindspilninger. Dette samt deres whitewashing gør at filmen ikke har nogen interesse.
Gravatar

#4 The one is back 10 måneder siden

den skal see i 3-D
Gravatar

#5 Miko86 10 måneder siden

#2 mener du vist?
Gravatar

#6 Justin 10 måneder siden

#3
Hvor i forfilmen ser du whitewashing ?
Forfilmen var så kort at jeg slet ikke nåede at blive forarget
Gravatar

#7 Johnny42 10 måneder siden

#6 Det er i forhold til det der kom frem i starten af året, at Disney ikke mente de kunne skaffe nok kvalificerede personer med mellemøstlig baggrund, og derfor anvender hvide skuespillere til nogle af personerne i baggrunden.

Det er dog ikke den største grund til at jeg ikke ser specielt frem til denne film, men derimod at det virker til(ud fra den yderst begrænsede teaser), at være en 1:1 adaptation uden noget særligt nyt lige som mange andre af deres adaptations. Her synes jeg at Maleficent var mere interessant. Udførelsen kan diskuteres, men de forsøgte trods alt noget andet. Af de fremtidige adaptations er det Dumbo jeg finder mest interessant, da den starter hvor filmen tegnefilmen slutter, og dermed giver dem mulighed for at fortælle en ny historie.
Gravatar

#8 Justin 10 måneder siden

#7
Så i stedet for at være glad for de 80% med mellemøstlig så vælger du at være sur over de ikke har 100%.

Risikere man så ikke bare at Disney næste gang de skal finde skuespilleren, ikke gider at spilde tid på at finde autentiske personer

Skriv ny kommentar: