Se den første trailer til kvinde-versionen af Mel Gibson-filmen “What Women Want” – nu med mænds tanker.

Denne gang er det ikke Mel Gibson, der kan læse kvinders tanker, men “Hidden Figures”-stjernen Taraji P. Henson, der kan læse mænds tanker  i den nye trailer til “What Men Want”.

Henson spiller en repræsentant for sports-stjerner, der har svært ved at fremme sin karriere, da den type arbejde domineres af mænd. Men så får hun evnen til at høre mænds tanker.

“What Men Want” er tilsyneladende mere end komedie end en romantisk komedie, hvilket var tilfældet med Nancy Meyers Mel Gibson-film fra 2000, som denne nye film er baseret på.

“Girl’s Trip”-produceren Will Packer står blandt andet bag filmen, og Adam Shankman er instruktør, ligesom at han har instrueret den anmelderroste “Hairspray” og den knap så succesfulde “Elitepædagogen” med Vin Diesel i hovedrollen.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 nwinther 4 år siden

What Women Want var en frygtelig film, hvor manden blev udstillet som et chauvinistisk svin og kvinderne var noble, hårdtarbejdende engle, som stort set ikke besad fejl, og hvis eneste problem var, at de var for overbærende med mandfolkene.
Hvor manden svindler og snyder kvinden til egen fordel, men bliver klogere og inspireret af det noble kvindevæsen, og reelt bliver en kvinde selv.

Nu kommer den så i den anden - eller samme - udgave, hvor mændene er nogle inkompetente, dovne, chauvinistiske svin som kun har grådighed og utroskab på hjernen, mens kvinden er den hæderlige, hårdtarbejdende engel som bare ikke kan komme ovenpå, netop fordi mændene holder hende fra fadet.
Mon ikke mændene til sidst lærer, at de skal lade kvinderne styre verden og selv kravle ned i kulminen, hvor de ikke er i vejen, for kvinderne er de rigtige - og dygtigste og bedste - beslutningstagere.

Vorherre til hest.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 gør du ikke lidt for meget ud af en romantisk komedie, og en komedie ?
Gravatar

#3 Justin 4 år siden

man kan lave nogle sjove scener hvor en mand tager strømpebukser og makeup på, fjerner hår

Men hvad gør man når filmen handler om en kvinde ???

Gravatar

#4 Jb-film 4 år siden

Hvorfor!

What Women Want, den have en vis charme, båret frem af Mel Gibson - og med referencer til 1960'ernes og 1970'ernes komedier.

Jeg har fået nok af traileren her - det er jo bare en genindspilning, hvor tempo er sat op - ingen charme, kun plat!
Gravatar

#5 nwinther 4 år siden

Mejse (2) skrev:
#1 gør du ikke lidt for meget ud af en romantisk komedie, og en komedie ?

Nej.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#5 tja agree to disagree :)

Skriv ny kommentar: