Det elskede kampspil bliver endnu engang filmatiseret, og nu får vi første blik på kampscenerne, karakterernes evner og ikke mindst fatalities.

“Mortal Kombat”-traileren giver et indblik i, hvordan vores verden og den parallelle verden Outworld kommer til at hænge sammen. Filmens hovedperson Cole Young er udvalgt til at deltage i den ældgamle turnering kendt som “Mortal Kombat”. Han slutter sig til et hold fra vores verden, der skal kæmpe for universet, som vi kender det, imod Outworlds fighterrepræsentanter.

Læs også: “Nye karakterplakater til det kommende “Mortal Kombat”-reboot

Vi får i slutningen af traileren små glimt af de fatalities, som er kendetegnene for de originale videospil. Her bliver det tydeligt, at det ikke er alle turneringens deltagere, der kommer derfra med hverken armen, hovedet, hjertet eller livet i god behold.

Filmen instrueres af den uprøvede instruktør Simon McQuoid, som må have vist et stort talent til Warner Bros., da der altid vil være høje forventninger til en filmatisering af et spil så populært som “Mortal Kombat”. Filmen produceres af den noget mere erfarne James Wan, som har instrueret “Aquaman” og flere film i både “The Conjuring”- og “Insidious”-franchisene, så forhåbentlig smitter hans talent af på filmen.

“Mortal Kombat” har premiere i danske biografer d. 15. april.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Movie Daddy 9 måneder siden

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Another CGI Hollywood dont care movie.
Gravatar

#2 Mads47 9 måneder siden

Movie Daddy (1) skrev:
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Another CGI Hollywood dont care movie.


Hvad forventer du af en film med superkratfer, magi, osv.? lidt ala. Mortal Kombat 1995?
Gravatar

#3 filmz-Ian 9 måneder siden

Don’t Care.... jeg ser frem til filmen... om ikke andet bare for nostalgien
Gravatar

#4 Johnny42 9 måneder siden

Måske kliché, men IM LOVING IT :-)
Gravatar

#5 aeries 9 måneder siden

Jeg er enig med #4 - glæder mig rigtigt meget til at se den :)

Og synes rigtigt godt om musikken til sidst i traileren som ledte tankerne hen på temaet fra '95 udgaven af Mortal Kombat.

Ja tak!
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#6 BlackJesus 9 måneder siden

Shit den ser fed ud! Jeg havde godt nok meget lave forventninger pga. 90'er Mortal Kombat, som er total useriøs og elendigt skuespil. Det her ser meget mere episk ud! Prikken over i'et er at det er en ukendt instruktør, men han har nok ikke fået så meget frihed med James Wan som chef.

Jeg ser frem til HBO MAX store streaming satsninger. Lige min smag med Justice League og Mortal Combat. Håber for fanden også at appen bliver bedre end HBO Nordics, som er ufatteligt dårlig! Virkelig en fatsvag app
Gravatar

#7 The Man With a Lot Of Names 9 måneder siden

Skal ses! Ser sgu underholdende ud! Håber lidt den originale tema sang er med ;)

Skriv ny kommentar: