Lionsgate har udsendt den første trailer til sci-fi-thrilleren “The Hunger Games”, der har Jennifer Lawrence (“X-Men: First Class”) i hovedrollen.

Se traileren her.

“The Hunger Games” omhandler en 16-årig pige ved navn Katniss og foregår i et futuristisk USA. Her bliver 24 teenagere tilfældigt udvalgt til at dyste på liv og død i en konkurrence, der tilmed vises på tv. Da Katniss’ søster en dag udvælges, overtager Katniss frivilligt hendes plads, hvorefter hun bevæbnet med bue og pil skal forsøge at overleve den benhårde kamp til døden.

Udover Lawrence som Katniss medvirker bl.a. Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Stanley Tucci og Donald Sutherland i filmen, der rammer biograferne 22. marts næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Bardoboy 11 år siden

Yes yes yes!! Dette er virkelig den mest ventede film i min verden for tiden. Glæder mig så meget... Bøgerne er virkelig spændende.
Gravatar

#2 David Munch 11 år siden

Synes ikke den så ret spændende ud.. :S
Gravatar

#3 a2g 11 år siden

#2 Syntes heller ikke den ser særligt spændende ud. Præmisset fanger mig ikke. Det er bare battle royal på amerikansk..
Gravatar

#4 loki 11 år siden

Ja eller The Running Man hvis jeg ikke husker helt forkert. Direct2Download.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 Moog 11 år siden

#5 Eller The Long Walk af samme forfatter :)

Eller dvs. hans pseudo
Gravatar

#6 Lehrmann 11 år siden

Det ligner mildest talt hundelort eller bare "G.i. Joe"-niveau, men instruktøren har godt nok lavet en del solide film... for mange år siden.
Gravatar

#7 Hrimner 11 år siden

Virker lidt som en kopi af Battle Royale
Gravatar

#8 X&O 11 år siden

Fuck hvor blev jeg skuffet over den her trailer. Indrømmet, jeg havde ingen anelse over hovedet om hvad filmen ville handle om inden jeg så traileren. Men jeg havde gjort mig nogle tanker, og i stedet får jeg det her... Flammernes Pokal i en skov.
Gravatar

#9 Bardoboy 11 år siden

Hold da op hvor er i kritiske.

Ja det er måske ikke første gang man har set dette tema med børn der skal kæmpe for deres liv i et program, jeg har også selv set "Battle Royal", og den var jeg ikke synder begejstret for.

Hvis filmen kan fange spændingen der er i bøgerne, så bliver "The Hunger Game" virkelig en spændende film. Man får virkelig en sympati for børnene der er med i spillet, og man hepper på deres overlevelse.
Gravatar

#10 nalle 11 år siden

uhhh.. er meget spændt!! Elskede bøgerne, noget af det bedste jeg længe havde læst :) Glæder mig rigtig meget og håber at filmen fanger den fede stemning og fortælling i bøgerne, så vi får hele triologien..

Skriv ny kommentar: