Dimension Films har udsendt den første trailer til “Spy Kids 4: All the Time in the World”, der bliver en helt ny start for den populære børnefilmsserie.

Se traileren her.

Eftersom spionbørnene fra de første tre film – skuespillerne Alexa Vega og Daryl Sabara – nu ikke længere er så små, vil “Spy Kids 4: All the Time in the World” omhandle en pensioneret spion (Jessica Alba), der genaktiveres – med en baby og to papbørn i preteen-alderen på slæb, som bliver de nye Spy Kids.

Udover Alba medvirker også Jeremy Piven og Ricky Gervais samt Antonio Banderas og Danny Trejo, der begge havde prominente roller i den første trilogi.

Se også: Jessica Alba og Robert Rodriguez laver “Spy Kids 4″.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nicki52 12 år siden

Da jeg så traileren, ledte jeg efter saltsyre for at redde mit syn. Nøj, hvor ser den dårlig ud. De første tre, eller rettere sagt den første, kunne jeg godt lide. Stod af første gang af der med den hund. Føj! Kunne se det var så dårlig skuespil af børnene og de gadgets er latterlige. Eneste grund til at se den er pga. et gensyn med Antonio Banderas, Danny Trejo, Alexa Vega og Daryl Sabara, Selvfølgelig også den dejlig Alba. Ærgeligt Ricky Gervais er kun stemme.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Michael2t 12 år siden

Åh nej (stop) Jeg håber at (stop) forholdet mellem (stop) datter og mor (stop) kan nå at redes (stop)
Gravatar

#3 Kaltoft 12 år siden

suk....

Skriv ny kommentar: