Sony Pictures har udsendt den første trailer til “500 Days of Summer”-instruktøren Marc Webbs reboot af Spider-Man med “The Amazing Spider-Man”.

Se traileren her.

I “The Amazing Spider-Man” springer vi igen tilbage til Peter Parkers tid i highschool, hvor han transformeres om fra klassisk nørd til den superhelt, der ender med at skulle redde New York City fra The Lizard.

Andrew Garfield indtager rollen som Spider-Man/Peter Parker, mens også Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen og Sally Field medvirker i filmen, der har dansk premiere 3. juli 2012.

Hvem skal eje sommeren 2012? Flagermusemanden, edderkoppemanden – eller en helt tredje mand? Deltag i debatten ved at trykke på ‘kommentarer’ nedenfor.Vis kommentarer (129)
Gravatar

#21 Kruse 10 år siden

Høegh (18) skrev:
Det gør mig egentlig ikke så at filmen har en let tone.
Men Raimi's Spider Man var lige dele hysterisk overspil og lige dele lagkage i ansigtet.


Det er jeg faktisk enig i. Når jeg siger at jeg er glad for den seriøse tone i den nye film, er det også kun fordi at den "lette" tone ikke fungerede for mig i Raimi's Spider-Man-film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#22 Dragon_Claw 10 år siden

Der er ikke engang gået ti år, og så rebooter man en film serie som stadigvæk er frisk i folks hoveder...

HOLLYWOOD SUCKS!!!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#23 Jach 10 år siden

Sentrax skrev:
Måske du skulle læse skabelses øjeblikket igen, og derefter se traileren endnu en gang. Det ser ud til at denne historie, er langt mere tro overfor den originale skabelseshistorie, end 2002 versionen.

"Som 15-årig tog Peter på en videnskabelig udstilling, hvor han blev bidt af en edderkop, som var blevet radioaktivt bestrålet. Biddet gav ham mægtige edderkoppelignende kræfter. Han opfandt derefter selv to mekaniske "netskydere" med tilhørende "netpatroner", som var et syntetisk net han også selv havde opfundet."
Så ja, du har ret, den ser ud til at være meget mere tro til originalen end de 3 andre.
Og jeg husker flere der var enige med Stan Lee da han sagde at Tobey var Spider-Man (selvom jeg aldrig har følt han spillede den Spider-Man jeg kendte), men der blev pillet så meget ved ham i de gamle film imens i den nye gør de ham til den han egentligt er. Remember your creations Stan.

Sentrax skrev:
Men hans webskydere er tilbage!!! awesome!

Synes jeg også. Var en stor fejl ved de gamle.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#24 Shadow_Dude 10 år siden

Den lille fan boy i mig var nu altså ret meget oppe at køre over traileren, yay! :D Men da han begyndte at slappe lidt af begyndte det også at irritere mig at vi endnu en gang skal trækkes igennem en skabelses historie.. Vi har jo set den! Lav noget nyt.. Men altså at vi slipper for Sam Raimi og Tobey Maguire er jo i sig selv bare fantalastisk..

Jeg er nu også imod at de har genindført netskyderne.. Den eneste gode nytænkende ting som de forrige film bragte med sig(og som tegneserien faktisk også indførte efter nogle år) fjerner de.. Jeg kan bare ikke helt sætte mig ind i tanken om at en ca. årig skal kunne fremstille dem.. Hverken selve netskyderne eller væsken han putter i.. Det hænger bare ikke sammen uanset hvor brainy puny parker er..

Og selv om at jeg godt kan lide Andrew Garfield så kan jeg godt så hvad flere herinde mener, altså at han ligner en fra en teen komedie og det bliver jo ikke ligefrem bedre når de har emma stone med som da også har floreret i den genre..

Til gengæld synes jeg at det er nice at det så ud som om at der bliver lagt lidt op til noget mere historie om hans forældre og det glæder jeg mig til..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#25 BN 10 år siden

Som jeg har skrevet ifbm min topliste:

Det, jeg elsker ved Sam Raimis tre Spider-Man-film, er deres perfekte blanding af eventyrlig spænding og ironisk humor; en blanding som også kendes fra Indiana Jones-filmene og 'Back to the Future'-trilogien. (Spider-Man-trilogien adskiller sig dog fra disse derved, at den også indeholder et element af tragedie og melankoli.)

Ja, visse eventyr fungerer på grund af den lette, ironiske og legesyge tone, og her siger jeg nej tak til "mørk og dyster"-indpakningen.

Af samme årsag tror jeg ikke, jeg skal se denne nyfortolkning. Når Nolan er færdig med sin Batman-trilogi har jeg heller ikke tænkt mig at se et eventuelt reboot allerede 4 år efter den sidste film!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#26 filmkorn.dk 10 år siden

Mest unødvendige reboot EVER! Lige indtil Emma Stone dukkede op ... mmmm :-)

Synes dog POW af Spider-Man der drøner rundt på hustagene ligner 10 år gammel cgi.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#27 Lawman. 10 år siden

Hmm, ikke videre imponeret. Lidt for mange ligheder med Raimis første film, bl.a. han står og ser sig i spejlet og ser syg ud, springer op af vægge i en gyde, og hopper over hustage osv. Som det er blevet nævnt, ville dette være fint hvis der var tale om den første film i mange år, men det er altså kun 10 år siden vi sidst så hans skabelseshistorie.

Derudover synes jeg folk whiner lige rigeligt over Maguires evner som skuespiller. Uanset om man ikke kan lide manden eller ej, så kan han sgu godt finde ud af at spille skuespil. Synes også først at kritikken af ham har taget fart efter den lidt for komisk og fjollede Spiderman 3. Da 1'eren og 2'eren kom ud var folk ret begejstrede, især 2'eren som blev nævnt som en af de bedste tegneseriefilmatiseringer nogensinde (på daværende tidspunkt).

Edit: Ligesom BN mener jeg ikke, at der er behov for en dyster tone i Spiderman universet - det hører mere hjemme hos Batman. J. Jonah Jameson ville jo heller ikke gøre sig så godt i sådan et univers:)
Gravatar

#28 Sweetiebellefan 10 år siden

Sommeren 2012 bliver for sej.

Jeg må håbe det bliver bedre end de sidste tre i serien.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#29 Sentrax 10 år siden

Hvordan vil i have en ny spider-man film, som ikke har noget med foregående fil at gøre, UDEN en skabelseshistorie?

Det er fjollet at lave en ny film som er afhængig af en anden filmserie, det er naturligt at fortælle om spider-mans skabelse når der laves en ny serie.


Jeg er generelt imod denne remake bølge som strømmer over hollywood disse år, men i dette tilfælde velkommer jeg den, fordi efter min mening var Sam Raimis film elendige.

han står og ser sig i spejlet og ser syg ud, springer op af vægge i en gyde, og hopper over hustage osv.


Nu er det ret normalt at se sig selv i spejlet når du er syg, men ydermere så er det ret brugt i hollywood at bruge netop den scene når noget er galt.
Det med at han kravler rundt og hopper over tage, håber jeg er en spøg... det ville være som at give superman returns den kritik, at han flyver ligesom i de gamle film...


Da Sam Raimis film udkom havde jeg spider-man historien frisk i hukommelsen, og jeg kunne ikke fordrage dem, 2'eren fandt jeg så dårlig at jeg ikke engang gad at se 3'eren. Nu er der gået nogle og år jeg er ikke lige så hardcore fanboy mere, så nu synes jeg bare at 2'eren er kedelig...

Gravatar

#30 Kruse 10 år siden

kamikazedk (27) skrev:
Derudover synes jeg folk whiner lige rigeligt over Maguires evner som skuespiller. Uanset om man ikke kan lide manden eller ej, så kan han sgu godt finde ud af at spille skuespil.


Så er det bare ærgeligt at han ikke viser disse evner i Spider-Man filmene...
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: