Sony Pictures har udsendt den første trailer til “500 Days of Summer”-instruktøren Marc Webbs reboot af Spider-Man med “The Amazing Spider-Man”.

Se traileren her.

I “The Amazing Spider-Man” springer vi igen tilbage til Peter Parkers tid i highschool, hvor han transformeres om fra klassisk nørd til den superhelt, der ender med at skulle redde New York City fra The Lizard.

Andrew Garfield indtager rollen som Spider-Man/Peter Parker, mens også Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen og Sally Field medvirker i filmen, der har dansk premiere 3. juli 2012.

Hvem skal eje sommeren 2012? Flagermusemanden, edderkoppemanden – eller en helt tredje mand? Deltag i debatten ved at trykke på ‘kommentarer’ nedenfor.Vis kommentarer (129)
Gravatar

#41 BN 10 år siden

Kruse (35) skrev:
#31: Jep, og for nogen er Hayden Christensen en god skuespiller i Star Wars, men for det meste svag og uinteressant i alle andre film - ligesom Mark Hamill og Carrie Fischer.


Rettet. :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#42 Cata 10 år siden

Jeg synes Spider-man 1 og 2 var fantastiske underholdningsfilm. 3'eren var stinkende ringe, men jeg har altid synes at Tobey Maguire var en fantastisk Spider-Man og generelt en lidt undervurderet skuespiller. Selvom jeg synes at Andrew Garfield er yderst interessant skuespiller (bare se Boy A) så er det en fallit erklæring at Hollywood bliver ved med, at "spytte" sequels, prequels og reboots ud (og nøjagtig i den rækkefølge).
Gravatar

#43 Bruno 10 år siden

Interessant, selve filmen ser jo ud som Spider-Man skal gøre, men faktisk lægger de jo lidt op til en crossover med Captain America.

Jeg ved ikke om der findes andre variationer af historien om Peters forældre, men jeg læste en gammel historie om dem, hvor de var amerikanske agenter, der infiltrerede organisationen bag Red Skull og blev dræbt af ham..
så det er ikke umuligt at man fletter Spider-Man sammen med resten af Marvel-filmene på den måde.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#44 Jb-film 10 år siden

På den elendige TV3, hvor de også afbryder med reklamer, så jeg forleden det meste af den tredje i serien - og jeg må indrømme den trækker lidt ud.

- Men at se den nye trailer, det ligner da nærmest en markedsføring endnu en gang af det elendige 3D! - Se her, helt ind under huden!

- Mangel på idéer, gør at Hollywood kaster sig for tit ud i reboots.

Tiden hvor noget er for gammelt og trænger til fornyelse, er blevet en anden i dag - desværre ...
Gravatar

#45 filmzkim 10 år siden

Jeg fik nærmest kvalme ved følelsen af, at det bare lignede et remake, og at man skal se hele begyndelsen og skabelsen af Spider-man igen. Det havde været så meget federe med en efterfølger med hele det gamle crew. Selvom jeg egentlig bedre kan lide Andrew Garfield og Emma Stone bedre som skuespillere end Tobey Maguire og Kirsten Dunst, så vil jeg heller have de gamle tilbage... Men nu må vi se -.- Det bliver sikkert godt.
Gravatar

#46 Corgan 10 år siden

Æv, den ser desværre ikke særlig god ud imo.
Ud fra den korte teaser sidder jeg kun tilbage med indtryk af at:
- der er ikke noget drama... ikke noget på spil, ingen er i fare
- Peter Parker virker ikke som en geek der nok er klog men er temmelig upopulær i skolen.
- drengen der skal forestille PP som ung står og smiler dumt når han bliver taget fra sine forældre. Skuespillet virker desværre ikke her
- Mirrors Edge sekvensen virker sikker fin i 3d... men vil uden tvivl falme hurtigt. Så meget arbejde, for så lille en gevinst
- Andrew Garfield har endnu en gang en sindsyg afro på hovedet (hvad er der galt med den knægt? Kan han ikke bare tynde lidt ud i håret eller hvorfor skal han ligne en voksen baby med det kæmpe hoved?!)
Gravatar

#47 jakobdam 10 år siden

Jeg er glad for jeg ikke er den eneste der tænkte "Whaaaat - Mirror's Edge på film?" da jeg så svinge-scenerne... :)

Ellers ser det nu særdeles lovende ud. :)
Gravatar

#48 Mardin 10 år siden

Den der Mirrors Edge scene til sidst virkede fuldstændig lamt. Ødelagde hele traileren for mig. Håber det kun er et promo-gimmick i traileren, som ikke er en del af den endelige film.
Gravatar

#49 Highland Park 10 år siden

Kruse (16) skrev:
... jeg er glad for at man nu har en seriøs tone og ikke den akavede slapstick humor som Raimi's film havde.
Det var der også mange, der sagde om "Transformers: Dark of the Moon"-traileren. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#50 Stilund 10 år siden

Det ser da fedt ud!!!

Skriv ny kommentar: