Første trailer til “The Amazing Spider-Man”!


Sony Pictures har udsendt den første trailer til “500 Days of Summer”-instruktøren Marc Webbs reboot af Spider-Man med “The Amazing Spider-Man”.

Se traileren her.

I “The Amazing Spider-Man” springer vi igen tilbage til Peter Parkers tid i highschool, hvor han transformeres om fra klassisk nørd til den superhelt, der ender med at skulle redde New York City fra The Lizard.

Andrew Garfield indtager rollen som Spider-Man/Peter Parker, mens også Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen og Sally Field medvirker i filmen, der har dansk premiere 3. juli 2012.

Hvem skal eje sommeren 2012? Flagermusemanden, edderkoppemanden – eller en helt tredje mand? Deltag i debatten ved at trykke på ‘kommentarer’ nedenfor.Vis kommentarer (129)
Gravatar

#1 daninino 10 år siden

Det lover godt bortset fra det ret elendige computer genererede First Person afsnit. Forhåbentligt var det WIP.
Gravatar

#2 gi-jones 10 år siden

Jeg er ikke sikker på at jeg forstår ud fra den her trailer hvorfor vi mangler endnu en Spiderman film. Den ligner for mig den første af de gamle på en prik.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#3 David Munch 10 år siden

#2 Bare det at Toby McGuire ikke er med, gør det til en helt ny film for mig.

Det ser ganske nydeligt ud, omend jeg gerne så at Mirrors Edg... Jeg mener computer scenen, den blev lavet bedre.

Helt vild med slutlogoet dog.
Gravatar

#4 gi-jones 10 år siden

David Munch (3) skrev:
Det ser ganske nydeligt ud, omend jeg gerne så at Mirrors Edg... Jeg mener computer scenen, den blev lavet bedre.
Den skal da bare dø. Ligner noget fra Crysis.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#5 reschat 10 år siden

Enig med #2. Jeg troede vi ville få en mørkere version af historien, men det viser sig at vi i stedet bare får en version med en bedre skuespillere.

Jeg er glad for at vi får Gwen Stacy med, i stedet for al det fokus på Mary Jane Watson (en karakter jeg ikke er helt glad for). Så det kan da godt være noget værd.
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#6 misuma 10 år siden

Jeg fornemmer nu alligevel en mørkere tone, men måske er det bare ønsketænkning.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Kennia_boy 10 år siden

Nu jeg ikke helt pjattet med Tobey selv men ligefrem bedre skuespiller? Han ligner mere end som burde lave endnu en elendig teen komedie. Jeg er ikke imporneret.

#2 er helt helt enig. Ser mere ud, som en remake af den først med små justeringer.
Carpe Omnia Tempus Fugit - Kenni
Gravatar

#8 X&O 10 år siden

High School Spiderman... det ser faktisk dårligere ud end jeg havde forventet. Det virker ikke rigtig som Spiderman på mig, og jeg synes de 3 originale film var fede (ja, også 3'eren). Jeg må dog ærlig indrømme, at det er transformationen fra Peter Parker til Spiderman som jeg finder interessant, så der er en reel chance for at denne film vil dvæle lidt længere ved denne transformation.
Gravatar

#9 infrequent 10 år siden

Ser ikke for godt ud. For det første skal man ikke f*cke med en superhelts skabelseshistorie - han skal bides af edderkoppen på en skole-udflugt, ikke i et underligt laboratorium.

Og derudover ser den bare fesen ud...
80% af all movies should not have been made.
Gravatar

#10 Alex- 10 år siden

Synes godtnok det var en fed trailer, selvom der var lidt (meget) Mirror's Edge over den ene scene. Synes på ingen måde den ligner de andre film. Ser bare lidt for mørk ud. Tror ikke den vil få succes på den måde som Christopher Nolan kunne med Batman. Spider-man er en meget "gladere" karakter end Batman, så håber da på at den også har nogle mere komiske øjeblikke. Men kan rigtig godt lide Andrew Garfields Peter Parker/Spidey-look, han er meget spot-on (ifølge den nye tegnefilmsserie). Selve dannelsesøjeblikket ser godt nok ikke for godt ud.. Men det var det så heller ikke i den første.
Jeg er mega game på den her film. Sidst jeg glædede mig så meget til en film var da jeg hørte at den første Spider-man film var på vej engang i 2000. Håber for guds skyld ikke den flopper..

Skriv ny kommentar: