“John Wick”-franchisen har løbende udvidet sig, når det kommer til spilletidslængde og mængden af spændende action.

I går var premieren på den seneste tilføjelse i Derek Kolstads actionfilmsfranchise, “John Wick: Chapter 4”. Med den seneste films spilletid på 169 minutter kan man endnu engang forvente en masse spænding side om side med Keanu Reeves som den pensionerede lejemorder.

Dog var spilletiden oprindeligt længere end den udgave, biografen spiller. Instruktøren Stahelski og klipper Nathan Orloff har udtalt, at første udgave af den seneste “John Wick”-film havde en spilletid på tre timer og 45 minutter. Lange spilletider er ikke fremmede for franchisen, men problemet for Stahelski og Orloff var, at “den føles som tre timer og 45 minutter. Vi tænkte begge to: ‘Vi er på spanden'”. Konsekvensen var derfor, at klipperen kom på overarbejde og fjernede alt, der mindede om en gentagelse, for at have en skarp, indholdsfyldt film til sidst.

Læs mere om “John Wick: Chapter 4” her: “Keanu Reeves trænede op i 3 måneder for ‘John Wick: Chapter 4′”

En forklaring på, hvorfor film i “John Wick”-franchisen bliver længere, kan skyldes filmenes introduktion og hensyn til nye karakterer, der kommer i kontakt med Keanu Reeves lejemorder. Den fjerde film introducerer Rina Sawayama’s Akira, Shamier Anderson’s mystiske Mr. Nobody and Donnie Yen’s blinde snigmorder Caine; samtidig med at filmen giver plads til hovedpersonen i titlen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: