Skuespilleren, som har haft markante roller i “The Wire” og “John Wick”-franchisen, er ikke længere at finde blandt os.

Fredag morgen blev skuespilleren Lance Reddick, som er aktuel om et par uger i “John Wick: Chapter 4”, fundet død i sit Studio City hjem i Los Angeles. Variety har fået bekræftet, at han døde af naturlige årsager. Hans kone, Stephanie Reddick, har udsendt en besked på sociale medier via Lances profil for at udvise sin taknemmelighed for alle kondolencerne og hyldester dedikeret til sin afdøde mand. Blandt andet har spillere i spilfranchisen “Destiny” lavet en særlig hyldest inden i spillet. Lance Reddick lagde nemlig stemme til spillets Commander Zavala.

Lance Reddick havde en lang filmkarriere, som spandt over 30 år. Særligt var han kendt for at spille komplekse karakterer inden for politiverdenen med en vis grad af autoritet. Hans første store rolle var i fængselsserien “OZ”, hvor han spillede en undercoverbetjent, som endte korrupt og narkoafhængig. Mest kendt er hans indtagelse af rollen som politiløjtnant Cedric Daniels i HBO-serien “The Wire”, som styrede det lokale politis narkoafdeling.

Hans skuespil kan ses posthumt i den kommende tid. 23. marts kan han endnu engang ses i rollen som portneren Charon i “John Wick: Chapter 4”, hvor han er i ledtog med Keanu Reeves’ pensionerede, men tilbagevendende lejemorder. Reddick skulle også være en del af den kommende “John Wick”-spinoff serie, “Ballerina”, med Ana de Armas i hovedrollen. Hvad produktionen nu gør, vil tiden vise.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: