Hvis man sad efter den første sæson af “The Last of Us” og ikke kunne vente på en adaptering af efterfølgeren, ser det ud til, at ventetiden bliver lidt længere. Den pågældende strejke involverende manuskriptforfattere og produktionsfolk har sat flere store titler på pause. Nu er det HBO’s seneste hitserie, som får samme behandling.

Craig Mazin, showrunner og hovedforfatter på serien”, er blevet spottet som en del af demonstrationerne i Hollywood. Det rapporterer Variety. De har også hørt fra en anonym kilde, at produktionen først blev stoppet i starten af denne uge.

Allerede nu kører produktionen på et lavere blus. Fordi der ikke var lavet et færdigt manuskript til sæson to af “The Last of Us”, har skuespillerne læst dialogsider fra spillet “The Last of Us 2”. Hvis alt kommer til at gå godt, og konflikterne forløses, forventes optagelserne at begynde i Vancouver primo 2024.

På redaktionen kan vi ikke vente på endnu en sæson af eventyret om Joel (Pedro Pascal) og Ellie (Bella Ramsey) i et post-apokalyptisk USA. Vi krediterede selv med fem stjerner og roste især gengivelsen af det originale materiale fra spillet.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 11 måneder siden

Fint. Så kan de tænke sig grundigt om og , måske, få historien på banen igen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Johnny42 11 måneder siden

Sæson 1 er den bedste serie jeg har set i år. Den kunne dog godt have klaret flere infected, ikke pga actions delen, men mere for at gøre truslen for dem mere reel og vise, hvorfor Joel og Ellie gennemgik det de gjorde. Et godt eksempel hvor det faktisk lykkedes var i episode 7, hvor de i stedet for en horde ag inficerede, nøjedes med en enkelt overset, som var det eneste der skulle til for at smadre det hele.

Skriv ny kommentar: