Skuespilleren Lundgren er snart aktuel i den kommende “Aquaman and the Lost Kingdom”, men faktisk var sandsynligheden for at nå så langt ikke så stor.

I et interview med journalist Graham Bensinger offentliggjorde Dolph Lundgren, at han i mindre end et årti har kæmpet med diverse kræftformer Lundgren opdagede den første kræftsvulst i 2015 og fik hurtigt fjernet den med medicin. Siden har Lundgren været til løbende undersøgelser, som blev mindre hyppige i takt med, at risikoen for kræft var dalende.

Dog gik det galt. I 2020 oplevede skuespilleren sure opstød og fik foretaget en MRI-scanning. Resultaterne viste, at kræften havde udbredt sig i form af svulster flere forskellige steder i kroppen. Flere svulster blev fundet, da Lundgren skulle i gang med at optage til “Aquaman” og “The Expendables”-filmene i 2021. Den første læge, Lundgren var forbi, gav ham kun et par års levetid, fordi en af svulsterne var vokset sig for store til at fjerne. Anbefalingen var at tage en pause fra arbejde og bruge tid sammen med familien.

Imidlertid kontaktede Lundgren en anden læge, som foreslog at behandle kræftpunkter som lungekræft. Den behandlingsform brugte Lundgren det meste af 2022 på, og nu er alle kræftsymptomer imploderet til 90% af den oprindelige størrelse. Det betyder, at Lundgren kommer til at være rask igen. Det sidste mangler bare at hele. Om han fortsætter med skuespil, har han ikke annonceret. Dog kan man se ham om ikke så længe. Han er på det store lærred igen til efteråret og vinter i den kommende “The Expendables 4” 22. september og “Aquaman and the Lost Kingdom” den 25. december.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 uger siden

Dolph frygter ikke kræft. Kræft frygter Dolph. Håber på god bedring til ham.

Skriv ny kommentar: