Scarlett Johansson sagsøgte i juli Disney efter et brud på “Black Widow”-stjernens kontrakt, og det har tilsyneladende fået konsekvenser for MCU’s fremtid.

Ifølge The Wall Street Journal har søgsmålet haft direkte indflydelse på forhandlingerne mellem Disney og Russo-brødrene angående en ny MCU-film fra de succesfulde instruktørbrødre.

Russo-brødrene indtil videre har stået for fire MCU-film, heriblandt “Avengers: Endgame”, der i 19 måneder holdt rekorden for den mest indtjenende film nogensinde. Derfor vil det højst sandsynligt også være et stort tab for Disney, hvis de ikke kan få instruktørduoen, der har størst garanti for et kæmpe seertal med ombord igen.

Læs også: “Disney afslører ‘Black Widow’-indtjening: Over 1/4 kommer fra Disney+”

Forhandlingerne om en ny Marvel-film fra brødrene skulle efter sigende have ramt dødvande, da instruktørerne som kensekvens af Johansson-søgsmålet følte sig usikre på måden, hvorpå deres næste film ville blive distribueret og betalt. Brødrene selv har valgt ikke at kommentere på sagen.

Hvilken film, der har været forhandlet om, er ikke klart. Russo-brødrene har dog selv tidligere vist interesse i at filmatisere “Secret Wars”-tegneserierne, der endnu ikke er blevet realiseret i MCU.

Om flere instruktører, skuespillere eller andet personel nu begynder at genoverveje deres kontrakter, må tiden vise. Dog må den tiltagende tvivl på Disney være en bekymrende tendens for mediegiganten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: