Som det forlød for nylig, vil Megan Fox ikke vende tilbage i “Transformers 3”, men årsagerne til skuespillerindens exit er stadig noget uklare.

Den oprindelige forklaring lød, at hendes afgang skyldtes, at Michael Bay og filmstudiet havde smidt hende af holdet – efter sigende fordi Bay ønskede at tage historien i en anden retning og ville caste en anden skuespillerinde i rollen som Sam Witwickys (Shia LaBeouf) nye flamme.

Den forklaring lød allerede fra begyndelsen en anelse besynderlig – ikke mindst fordi Fox allerede havde foretaget produktionsoptagelser til filmen over for Bumblebee (se billeder her), og nu er der kommet vand på rygtemøllen om, at Fox selv valgte at forlade projektet – angiveligt fordi hun blev svinet til af Michael Bay.


Ifølge TheWrap fortæller en kilde tæt på skuespillerinden, at Fox droppede filmen pga. “verbalt misbrug”, og at hun havde fået nok og havde besluttet at smutte, inden optagelserne for alvor gik i gang.

Hvis der er hold i den forklaring, er det langt fra første gang, Fox og Bay har haft verbale sammenstød. Fox har tidligere bl.a. sammenlignet instruktøren med Hitler pga. hans arbejdsmetoder.

Senest udtrykte hun i magasinet Allure frygt for, at hun ville udvikle hudkræft, da Bay ikke var tilfreds med hendes kulør og havde beordret hende i solarie.

Megan Fox er langt fra den første skuespillerinde, der har haft problemer med Bay. Der har tidligere været forlydener om, at Kate Beckinsale blev behandlet dårligt af Bay under optagelserne til “Pearl Harbor”, og ifølge TheWrap var skuespillerinden Isabel Lucas ikke med på publicity-turen for “Transformers: De faldnes hævn” pga. uoverensstemmelser med instruktøren (se også: Filmz til “Transformers 2”-pressemøde i London).

Uanset hvad Megan Fox’ exit skyldes, er der endnu ikke officielt fundet en skuespillerinde til at udfylde hendes sko, selvom GeekWeek rapporterer, at valget efter sigende skulle være faldet på Victoria’s Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley.

Klik her for at læse flere nyheder om “Transformers 3″.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 natterjack 11 år siden

#20 Det er der allerede. Gossip-nyhederne får et "gossip"-tag, og du kan blokere nyheder med et vist tag i din profil.
Gravatar

#22 Notional 11 år siden

BT mener at det skyldes et skænderi over Fox' vægt. Hun har tilsyneladende tabt sig i en sådan grad, at hun ser usund, vhilket udviklede sig til et skænderi mellem de to parter. Fox valgte derefter at forlade filmen:

http://www.bt.dk/kendte/chokbesked-til-superstjern...
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#23 moulder666 11 år siden

uanset Finde der ER SKET, sa ER jeg glad for at Hun ikke SKAL medvirke i den Nye transormers film. synes ikke sa Godt OM Hende


Og derfor bør man ikke taste med panden! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#24 filmz-Claudius 11 år siden

Og det næste stykke møg, Michael Bay skal lave... http://www.deadline.com/2010/05/platinum-dunes-ste...
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html

Skriv ny kommentar: