Som det forlød for nylig, vil Megan Fox ikke vende tilbage i “Transformers 3”, men årsagerne til skuespillerindens exit er stadig noget uklare.

Den oprindelige forklaring lød, at hendes afgang skyldtes, at Michael Bay og filmstudiet havde smidt hende af holdet – efter sigende fordi Bay ønskede at tage historien i en anden retning og ville caste en anden skuespillerinde i rollen som Sam Witwickys (Shia LaBeouf) nye flamme.

Den forklaring lød allerede fra begyndelsen en anelse besynderlig – ikke mindst fordi Fox allerede havde foretaget produktionsoptagelser til filmen over for Bumblebee (se billeder her), og nu er der kommet vand på rygtemøllen om, at Fox selv valgte at forlade projektet – angiveligt fordi hun blev svinet til af Michael Bay.


Ifølge TheWrap fortæller en kilde tæt på skuespillerinden, at Fox droppede filmen pga. “verbalt misbrug”, og at hun havde fået nok og havde besluttet at smutte, inden optagelserne for alvor gik i gang.

Hvis der er hold i den forklaring, er det langt fra første gang, Fox og Bay har haft verbale sammenstød. Fox har tidligere bl.a. sammenlignet instruktøren med Hitler pga. hans arbejdsmetoder.

Senest udtrykte hun i magasinet Allure frygt for, at hun ville udvikle hudkræft, da Bay ikke var tilfreds med hendes kulør og havde beordret hende i solarie.

Megan Fox er langt fra den første skuespillerinde, der har haft problemer med Bay. Der har tidligere været forlydener om, at Kate Beckinsale blev behandlet dårligt af Bay under optagelserne til “Pearl Harbor”, og ifølge TheWrap var skuespillerinden Isabel Lucas ikke med på publicity-turen for “Transformers: De faldnes hævn” pga. uoverensstemmelser med instruktøren (se også: Filmz til “Transformers 2”-pressemøde i London).

Uanset hvad Megan Fox’ exit skyldes, er der endnu ikke officielt fundet en skuespillerinde til at udfylde hendes sko, selvom GeekWeek rapporterer, at valget efter sigende skulle være faldet på Victoria’s Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley.

Klik her for at læse flere nyheder om “Transformers 3″.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 filmz-Claudius 11 år siden

steadi07 (10) skrev:
#8 - Spørgsmålet må vel nærmere lyde på: "Hvor dårlig en skuespiller er man, når man bliver fyret af Michael Bay?";)


Ja, du har ret. Ouch! :)
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#12 Hr. Nielsen 11 år siden

Så Bay er efter sine leading ladies....Hmm, måske manden har mindreværdskomplekser (læs: Lille tissemand) overfor kvinder. Det ville vel også forklare hans trættende oppustede og opulente filmstil:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#13 Norrah 11 år siden

Megan.. She's so hot right now!
Gravatar

#14 MOVIE1000 11 år siden

Michael: This is the scene were you take your bra off :P
Megan: What about these guys on the left, they taking pictures
Michael: I DONT CARE, YOU DO WHAT I SAID. NOW DROP YOUR BRA AND ACTION!!!
Megan: Thats it i dont want this enymore, for the first i dont take my bra off and for the second you remind me of Hitler.

Megan Fox er kun noget værd hvis hun stripper eller er nøgen i en film. Så jeg har det ok med at hun ikke er med i Transformers 3
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#15 DJAS 11 år siden

Norrah (13) skrev:
Megan.. She's so hot right now!


Zoolander!

first...
Gravatar

#16 steadi07 11 år siden

Megan Fox har lige via sin agent påpeget, at hun selv valgte at gå fra Transformers 3 og, at Michael Bay ingenting skulle have med det at gøre.

Men det skal hun jo sige for bare at få en lille mulighed for igen at arbejde med Michael Bay eller en lignende instruktør:)
Gravatar

#17 DalekCaan 11 år siden

Hm... seems Michael Bay is a real jerk after all. Howard Stern har også lige brugt en time på ham, og der kom der lidt spøjse ting frem om hans fortid - åbenbart bliver han pissesur på kvinderne der har hovedroller i hans film, når de ikke vil som han vil (i soveværelset)
Gravatar

#18 qweqwe 11 år siden

uanset Finde der ER SKET, sa ER jeg glad for at Hun ikke SKAL medvirke i den Nye transormers film. synes ikke sa Godt OM Hende
Gravatar

#19 Kviesgaard 11 år siden

Jeg spørger bare i al min skinbare uvidenhed: Vil det gøre nogen forskel på Transformers 3 i forhold til de to andre?

Det er vel næppe Megan Foxes skyld (alene) at Transformers: De faldnes hævn stak ad pommern til (min personlige menig om filmen, forståes).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#20 amadoR 11 år siden

Lav nu en gossip-afdeling til disse nyheder. De er fuldstændig ligegyldige.

Skriv ny kommentar: