Red Band-traileren til body horror-legenden David Cronenbergs næste film udforsker kroppen på forstyrrende og bizarre måder.

“Crimes of the Future” er titlen på filmen, der inden længe får premiere på Filmfestivallen i Cannes. Den er dog ikke at forveksle med Cronenbergs anden film af samme titel fra 1970, der ikke har noget at gøre med 2022-filmen – hverken i handling eller tematik.

Den nye film har den hyppige Cronenberg-skuespiller Viggo Mortensen i hovedrollen som performancekunstneren Saul Tenser, der med hjælp fra sin partner, Caprice (Léa Seydoux), fremviser sine organers metamorfose, der er en konsekvens af kroppens tilvænning til de futuristiske, syntetiske omgivelser, som menneskeheden lever i. Kristen Stewart kan ses som Timlin, en efterforsker fra the National Organ Registry, der følger Tenser og Caprice, men hun er ikke den eneste, der er interesseret i duoen. En mystisk gruppe vil nemlig bruge Tensers krop til at afsløre det næste trin i den menneskelige evolution.

Læs også: “Kristen Stewart har fået ledende rolle i A24’s næste film fra ‘Saint Maude’-instruktør”

Selvom vi skal helt tilbage til før årtusindeskiftet for at finde Cronenbergs seneste horror-værk, “eXistenZ”, så har instruktøren tilsyneladende ikke mistet sit touch. Traileren til “Crimes” holder nemlig ikke tilbage med de creepy kropsmutationer, og vi ser både en mand med ører over hele kroppen og en kvinde med gæller i ansigtet, og Seydoux er da heller ikke bange for at komme helt tæt på en makaber maveåbning. Du kan se traileren selv lige her.

“Crimes of the Future” er både skrevet og instrueret af Cronenberg og har endnu ingen officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: