Den nyligt Oscar-nominerede Kristen Stewart har fået en ledende rolle i “Love Lies Bleeding”, en kommende A24-film fra instruktør Rose Glass, rapporterer THR.

Filmen er ifølge THR‘s kilder en romantisk thriller centreret om den kvindelige bodybuilding-verden og de ekstreme kvaliteter, det kræver at opnå succes her.

Stewart spiller filmens ene hovedrolle. Hendes karakter beskrives som en kvindelig bodybuilders beskyttende elsker. Produktionsselskaberne bag filmen, A24 og Film4, søger i øjeblikket efter den helt rigtige skuespiller i rollen som bodybuilderen i håbet om at finde en så autentisk casting som muligt.

Glass agerer udover instruktør også forfatter på filmen sammen med Weronika Tofilska (“His Dark Materials”).

Den 32-årige instruktør har arbejdet for begge de ovenstående selskaber på sin debutfilm, 2020-gyseren “Saint Maud”, der fik store roser fra kritikere. Forhåbentlig kan hun bringe noget af den samme magi til “Love Lies Bleeding”.

Du kan læse vores anmeldelse af ”Saint Maud” lige her.

A24 fortsætter med at skabe utroligt spændende filmprojekter. Tidligere i år fik vi Ti Wests slasher “X”, og inden længe kan vi glæde os over at se the Daniels’ trippy multiversfilm “Everything Everywhere All at Once” og Dean Fleischer-Camps live-action/stop motion-hybrid “Marcel the Shell with Shoes On”.

Hvornår “Love Lies Bleeding” får dansk premiere, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: