Sam Raimis første superheltefilm “Darkman” står muligvis over for en legacy-fortsættelse.

Siden “Darkman”, der udkom i 1990, har den 62-årige instruktør stået bag én af de mest ikoniske superhelte-franchises, Sonys “Spider-Man”-trilogi, og han er netop aktuel med den trippy nyeste MCU-film “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” lige her.

I et nyt interview med The Wrap er han nu blevet spurgt, om hvorvidt han har haft en ny “Darkman”-fortsættelse i tankerne, hvortil han har svaret: “Ja. Universal snakker om en “Darkman”-fortsættelse. Der er en producer tilknyttet. Jeg har endnu ikke hørt historien eller dykket ned i den. Jeg har haft så travlt med den her film (“Multiverse of Madness”). Men jeg synes, det er cool.”

Da “Darkman” fik premiere i 1990 var det med Liam Neeson og Frances McDormand i front, og siden kom to direkte-til-video-fortsættelser – dog uden de to stjerner tilbage i rollerne. Om Neeson ville vende tilbage til rollen er Raimi usikker på, selvom han siger, at skuespilleren ville “være fantastisk”.

Universal har stadig ikke bekræftet, at et nyt “Darkman”-projekt er undervejs, så intet er altså officielt endnu, selvom “Evil Dead”-instruktørens kommentarer peger på, at det i den grad er sandsynligt, at vi før eller siden vender tilbage til superhelteuniverset. Om Raimi i så fald selv ville være at finde i instruktørstolen er ikke klart.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: