Fortsættelsen blev til manges skuffelse uden Vin Diesel (filmselskabet skulle eftersigende have bestilt to manuskripter, et med Diesel, og et uden – og udfaldet blev som bekendt at han ikke ville være med). Om det ville have ændret filmens kvaliteter synderligt meget med hans deltagelse tror jeg ikke – i hvert fald ikke efter hans præstationer i den første og hans andre film at dømme. Han er ikke manden der gør en forskel. Det er der faktisk ikke rigtig nogen af skuespillerne der gør, men de er jo heller ikke stjernerne i filmen.

Dommen må være at det er en lidt idéforladt film, tynd handling (det har de fleste action film for tiden) og skuespillet hører heller ikke ligefrem til verdensklassen – alt det er dog ikke længere nogen hindring for succes. Playstation-generationen smider gerne 65 kr. for at se lidt “Grand Theft Auto” på det store lærred – og det er da også nogle intense løb og biljagter, og nogle fede biler. Men nu I er advaret – det er en action film for biltosser, og vejene vil helt sikkert blive en anelse mere usikre de første par dage efter premieren end normalt. Det var i hvert fald knapt så fedt at ta’ bussen hjem efter at have set filmen.

Klik her for at læse mere om biljagter i Ugens filmz.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 commy 20 år siden

... forestiller mig en bus med NOS og blåt neonlys
Gravatar

#2 filmz-omega2005 20 år siden

Jeg ska ikke sige noget om filmen (da jeg af gode grunde ikke har set den). Men min mening om den første var sku ikke ret god, jeg syntes i det hele taget den var latterlig. Det er total fedt at se tunede biler som drøner rundt med alt muligt gejl, men handlingen i den første var lidt ... jaa. Og jeg kan ikke forestille mig at 2'eren er bedre, men jeg kunne da godt tænke mig at se den bare for bilernes skyld :D

Men som sagt har jeg ikke set filmen "endnu" og det kunne jo være jeg syntes denne var lidt mere ved end forgængeren :P
Gravatar

#3 MadMartigan 20 år siden

#2: Jeg er ret enig med dig om handlingen, men ellers er den da meget fed og flot...

Og så; hvad skal man sige Jordana Brewster det er sådan en skam hun ikke er med i 2´eren eller bare i andre gode film...
I'm your huckleberry...
Gravatar

#4 azathoth 20 år siden

Vassago, #2, #3: Jeg synes da handlingen i den første film var ok... sure, den er tyvstjålet fra Point Break, men det betyder da ikke at der "ingen handling er".
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#5 Michael Andersen 20 år siden

"Handlingen" i etteren var bare fyld - en undskyldning for at se fede biler race. Eller sagt på en anden måde: "Handlingen" i ettern var på højde med de fleste pornofilm.

A: "Hej, jeg er svimmingpool-renseren"
B: "Hej, du ser sød ud. Kom lige med mig ind i soveværelset!"

... [Indsæt selv passende billyde her]
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 azathoth 20 år siden

Okay... så kan det samme vel siges om Point Break??? Handlingen i den film er kun til for at vise nogle fede surfscener!!!
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#7 dyg 20 år siden

Var der rent faktisk en handling i etteren??

Det eneste gode i den film var som MadMartigan siger Jordana Brewster. Synes den var præget af elendigt skuespil, dårligt manuskript og en meget tam instruktion.

"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#8 filmz-Wacker 20 år siden

Synes det er sjovt at sangen: Quarashi - Stick 'Em Up, som de bruger i Traileren, ikke er med på Soundtracket. BTW Tv2 filmanmelder gav den 4 stjerne i morgen TV.
Don't you know who I am? I'm Juggernaut, bitch!!

http://www.samarit.dk
Gravatar

#9 Michael Andersen 20 år siden

#6
Ja, ja du prøver bare at snakke udenom :) Folk som er vilde med "The Fast And The Furious" ser den vel heller ikke pga. af "handlingen", men pga. billøbene - og det er fair nok. Alt det som foregår uden for løbene er bare en slags kunstig verden hvor drengene spiller seje for at score pigerne (er der f.eks. nogen som tror på at Paul Walkers figur er en rigtig politimand?). Og derfor jeg vil stadig påstå at filmens "handling" bare er et påskud for at vise hurtige biler i aktion.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 berg 20 år siden

Anmeldelse-> WHAT!? Ville ikke have været bedre med Diesel..hans andre film er dårlige!? Han er sq da den mest kolde og hårde motherfucker siden Bruce Willis i den første Die Hard film! Glæder mig til at se "A man apart", i de klip jeg har set skal jeg da love for at han får delt nogle øretæver ud, og det ville ikke forbedre en bilfilm med sådan en slags person/skuespiller? (Har ikke set 2F2F)

Skriv ny kommentar: