“28 uger senere” er en værdig efterfølger til Danny Boyles fremragende “28 dage senere”. Spanske Juan Carlos Fresnadillo har lavet en nervepirrende gyser, der sætter tanker i gang, og han har fået det allerbedste ud af sit talentfulde ensemble. Desværre daler tempoet løbende efter filmens overvældende intro. AV-præsentationen er glimrende, og udgivelsens ekstramateriale er både velproduceret og vedkommende. Anbefalet.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 thomasegebaek 16 år siden

Jeg er mere enig med sqeee... jeg var meget skuffet over efterfølgeren, den lever slet ikke op til boyles film efter min mening. De første 10 minutter troede jeg at jeg var igang med at se en værdig fortsættelse... men filmen blev hurtigt alt for klichefyldt og ligegyldig

#12 16 år siden

Ganske forfærdelig film, der på ingen måder bør nævnes i samme sætning som 28 Days Later. Jeg vælger konsekvent at udelade denne film i 'serien', præcis som jeg udelader alle Terminator film efter T2. Ny instruktør = ny fortolkning.
Snipere der spiller med musklerne og en vild helikopter pilot, der bare pløjer inficerede ned, sænker filmens kvalitet til børnehavehøjde og fjerner alt, der måtte være skræmmende for i stedet at 'prøve at chokke publikum på alle de lade måder'. FY FØJ for en retard film!!
0/6 - Danny Boyle styrer
Gravatar

#13 filmz-Kadann 16 år siden

#12 -

Heh, du trænger vist til at se nogle seriøst dårlige film, for at få lidt perspektiv i filmens verden. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#14 filmz-gelardi8 16 år siden

Det var en af de bedtse film i 2007, sublim musik og action...
Gelardi
Gravatar

#15 elwood 16 år siden

De to sydeuropæere taler ganske godt engelsk, men man skal nok ikke gumle

Som f.eks. Bob Peterson gør under Finding Nemo Kommentar sporet hehe. (damm jeg var flad af grin da han sad og knaste mens Andrew og co. forsøgte at snakke om filmen)

Og ontopic igen 1'eren var jo hel fantastisk så det ku være man sku få tjekket den her ud også, men gad vide om den evt. kommer på HD ved lejlighed.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#16 filmz-xlarti 16 år siden

Jeg ville slet ikke kalde det en af de bedste film, jeg giver den 3/6 - de to point får den for overvældende god action, det sidste point for introen. Resten af filmen er irriterende dumt. ALLE er irriterende uintelligente i denne film, og ALLE fortjener at dø. Jeg følte at der blev talt ned til mig da jeg så denne her film med så meget potentiale, og så ødelægger et par snotdumme unger det hele med deres urealistiske dumhed.
Godt nok er børn dumme, men der er grænser!
Enig med andre i tråden om at den ikke når etteren til sokkeholderne!
Gravatar

#17 rammy 16 år siden

Actionpacked Outbreak film og IKKE en zombie-film som mange går og tror. 28 weeks later tager sted seks måneder efter udbruddet af den virus, der fik englænderne til at flå og bide hinanden i småstykker. Jeg er ikke den store fan af den første film ( 28 days later ) og dens lidt sløve og drømmende tempo, det er der lavet om på i opfølgeren ! Derudover bliver det hele leveret med imponerende flot lydbillede og visuelt er der også meget at komme efter ( især Imogen Poots som vel er et af de smukkeste væsner på denne jord ). 110% ren underholdning hele vejen igennem med et par overaskelser undervejs. Jeg har ikke noget imod en 3ér hvis de kan holde niveauet.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#18 x marks the spot 16 år siden

Hvorfor er der slet ingen, der nævner de total irriterende lyn-klip igennem hele filmen, så man ikke ænser en meter af, hvad der sker på billedet??!! Så den i biffen og det var vitterligt ikke til at se, hvad der skete i intro-sekvensen. For mig betyder lyn-klip ikke, at det er lig med spænding og action. Det er kun til at forvirring og irritation, og det ses desværre i flere og flere film for tiden: Resident Evil 2, Bourne 2+3, AvP2 osv...
Jeg fatter ikke, at der blir brugt så meget tid på at sætte en scene op, for kun at klippe den sønder og sammen, så man ikke fatter hvad der sker. Hvis ikke det havde været for promo-stills af hybrid-monsteret i AvP2, så havde jeg det været nær umuligt at se, hvad det egentlig var blevet til.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#19 filmz-michael_l 16 år siden

Meget enig med anmelderen og karakteren. Jeg sad med følelsen af, at der manglede lidt spænding (selv om der faktisk sker meget) og fremdrift. Meget af filmen handlede egentlig om at komme fra punkt A til B med diverse indlagte forhindringer. Man sad med følelsen af, at det blev meget det "samme" gennem hele filmen. Der var ellers rigtig gode momenter, som da man ser, hvordan faderen slap væk og hvordan virussen initieres igen. Når dette er sagt, er der igen tvivl om, at denne film er langt over det typiske niveau, så den kan klart anbefales, hvis man er til genren.

Kan vi ikke droppe det sædvanlige kværulanteri, der altid kommer, når zombier og virusinficerede blandes sammen? Det er pænt enerverende :-) Uanset hvad, er de alle fucked up og skal dø! :-) Og vi kan jo nok også blive enige om, at de falder indenfor samme genre, så referencerne på tværs giver læseren de rette associationer.
Gravatar

#20 filmz-Kadann 16 år siden

#19 -

Enig, jeg er også pænt træt af flueknepperiet omkring zombiefilm/ikke-zombiefilm.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: