20th Century Fox fortjener stor ros for at turde spytte så mange penge i et så alternativt science fiction-projekt, der lægger større vægt på ideer end alskens abekattestreger. “Abernes planet: Oprindelsen” er ikke nær så helstøbt eller original som sin allerførste forgænger, og ovenpå det storladne opgør mellem aberne og menneskerne kommer filmens slutning som et brat og utilfredsstillende punktum. Men hvor er det dog forfriskende at blive mødt af en stor Hollywood-produktion, som man faktisk kan diskutere med sidemanden, når lysene tændes i biografsalen.


Se også: Filmz TV drager til abernes planet og ser et par talende biler

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#41 David Munch 12 år siden

8 eller 9/10. Sikkert 8 når jeg ser den igen. En rigtig god film, hvilket jeg klart vil anbefale. Dejligt at se en film som får folk til at snakke efter filmen, og som ikke havde de store plothuller, bryster, tågkrummende linier eller dårlige skuespillerpræstationer.
Gravatar

#42 PredatorX 12 år siden

doctor doom (40) skrev:
#39: ja godt valg af font

lol
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#43 samcro 12 år siden

jessup (38) skrev:
Rigtig god og underholdende action som stoler på historien holder. Alle er godt castet, men det er ikke enkeltpræstationerne der stikker ud.

Vil helt sikkert tjekke instruktørens næste film ud.

7-8/10


Tjek da også lige hans tidligere film ud. "The Escapist" er i hvert fald et vildt spændende fængselsdrama med en yderst velspillende Brian Cox i centrum. "The Escapist" eneste svaghed er en lidt flad slutning, der desværre trækker lidt ned i helhedsindtrykket. Læs eventuelt Johans anmeldelse.
Idjit

Skriv ny kommentar: