Gravatar

#1 Pretty Ugly 5 år siden

Det er tydeligvis ikke den samme film vi har set. Den var utrolig uambitiøs & dybt skuffende. En af film historiens største antiklimaks. Det var gammel vin på nye flasker. Mere af det samme.

ADVARSEL SPOILER ALERT!


Alt det man var blevet "lovet" alt det man forventede de endelige ville gøre, fandt ikke sted! Ingen af de største superhelte (dem med flest solo film) døde, & selv de side-kick/skuffe B superhelte der "døde" der ved man jo at flere af dem har nye film på vej (Spiderman, Black Panther osv.) så de er naturligvis heller ikke døde. Virkelig skuffende at de ikke har modet, visionerne & ambitionerne til at gøre noget drastisk & dramatisk. Det havde været helt perfekt & oplagt at med denne film, som alle de andre har bygget op til, at sætte et punktum for eksempelvis Iron Man, Captain America, Thor & Hulk (tiden er mere end moden). At starte en ny æra, med de nye superhelte, men nej!
"Forsvaret af Jorden er som et langt Helm’s Deep-slag" Nej på ingen måde. Det var ikke halvt så langt & halvt intenst som Helm's Deep.
"Og hvis “Infinity War” var et afsnit af “Game of Thrones”, ville det være i stil og skala med “Red Wedding” og “Battle of the Bastards” – de største, vildeste og absolut mest overraskende." Hvordan du kan sammenligne dette uambitiøse samlebåndsarbejde, med to af de allerbedste afsnit, af en af historiens bedste serier (jo det er), er mig en gåde. Det var ikke større end de første to Avengers film, der var mindst ligeså mange aliens/fjender i både Ultron's & Loke's hære, dog i lidt mindre rumskibe bevares. Men et par donut rumskibe var alt de kunne komme på. Vildere? Nej heller ikke. & hvor var det overraskende element?! Filmen var forudsigelig & mere af det samme. Igen gammel vin, men på nye & flotte flasker. Skuffende!
“I read somewhere their periods attract bears. Bears can smell the menstruation.” — Brick Tamland
Gravatar

#2 SublimeKen 5 år siden

#1
Må indrømme, at jeg er ret uenig med din holdning til filmen, og for engang skyld er jeg ret enig med Morten her.

SPOILER WARNING

Jeg blev ret overrasket igennem hele filmen. De mest følelsesmæssige dødfald i filmen, var for det meste, dem som vi kan være ret sikre på ikke kommer tilbage. Jeg blev ret påvirket ved både Lokes død, samt Gamoras. Begge døde før Thanos knipsede med fingrene, og begge er nok ret så permanente. Hvis du er skuffet over ingen af de originale Avengers døde, så er det ganske enkelt fordi, du ikke forstår pointen med hvorfor de originale blev tilbage, og de nye blev fjernet.

De har på intet tidspunkt lovet at nogle af de originale Avengers ville dø i denne. Kun at nogle karakterer ville dø som ikke kom tilbage. For at de kan give de originale Avengers en ordentlig slutning, bliver de nødt til at cutte ned på det enorme cast, så der er mere spilletid til at de originale kan afslutte deres historie på ordentlig vis. Jeg regnede aldrig med at nogle af de originale ville dø i denne, fordi størstedelen er nærmest nødt til at være med til afslutningen i Avengers 4, for at få en ordentlig konklusion på deres rejse, både som individer og som et team. Du kan være sikker på at det vil få fatale konsekvenser for flere af de originale Avengers, at deres liv blev skånet i Avengers 4. De originale Avengers bliver sikkert nødt til at ofre dem selv, for at redde dem der forsvandt.

The finger snap, handlede aldrig om, at få os til at tro, at det var permanent. Det handlede om de tilbageværendes reaktioner på dem der døde. Ser du det fra karakterernes synsvinkler, var det en ret følelsesmæssig scene. Jeg blev bestemt følelsesmæssig berørt at Spidermans død, selvom jeg vidste at han ville komme tilbage, da selve dødsoplevelsen i sig selv var brutal at se på, samt Tony Starks reaktion.

SPOILER WARNING SLUT

Men selvfølgelig, for at filmen kan påvirke dig, bliver man nødt til at have været investeret i karaktererne fra de tidligere film. Det virker som om du har et forudfattet bias imod Marvel, og lige meget hvad, skal du nok finde subjektive mangler du kan tude over, så ja, det virker bestemt ikke som om du har været investeret i nogle af karaktererne. Det er udelukkende din egen skyld, ikke filmenes. Avengers: Infinity War er IKKE stand-alone. Den kræver at man har set alle filmene i MCU, og har investeret i deres karakterer. Det er en fortsættelse ulig nogle anden, nogensinde set, i filmhistorien, der kræver mere af sit publikum end majoriteten af fortsættelser. Selvom du ikke har kunne finde nogle grunde til at investere i marvelfilmene når du (måske) har set dem, er det stadig din egen skyld, da det er DIG der ikke har kunne finde nogle grunde til at investere i dem. Der er en grund til disse film er så succesfulde som de er, og det er netop fordi majoriteten af folk der ser dem, rent faktisk godt kan finde grunde til at investere i karaktererne.

Der er også en grund til at Infinity War på nuværende tidspunkt ligger som den 9'ende bedste film nogensinde på imdbs topliste, med over 100.000 stemmer, og en score på 9.1. Ikke at jeg er enig i dens placering, men det faktum at den ikke faldt længere ned på listen, samt i rating, som mange andre marvelfilm (eller generelt mange andre nye og populære film, som altid starter højt, og falder drastisk efter 20-40 tusind stemmer), efter 100.000 stemmer, fortæller alligevel noget om konsensusen angående dens kvalitet.

Det er rigtigt at de fleste film starter højt. Men INGEN fortsætter med at være så højt placeret, især ikke efter 100.000 stemmer, med mindre der en konsensus om at den fortjener det til et vist punkt.
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

#2 +++++++++
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden


SublimeKen (2) skrev:

Avengers: Infinity War er IKKE stand-alone.


ALLE film skal kunne ses som stand-alones. I det mindste skal man se nok af karakterernes motiver og indbyrdes relationer til at man forstår dem og knyttes til dem i filmen. Dette skete ikke her.

Man kunne have skåret en masse af tiden på Titan væk og stort set alt fra Wakanda væk der blev til endnu en CGI-"fest"?!?, og så måske have givet karaktererne mere dybde.

Stort set igen af dødsfaldene ramte mig, for dem der højst sandsynligt ikke kommer tilbage dem regnede jeg med ville dø, og vi ved med sikkerhed at mange af dem, der dør i den sidste wipe-out, de med sikkerhed kommer tilbage i fremtidige film, så de forbliver ikke døde. Der blev heller ikke dvælet ret meget til de dødsfald der faktisk burde betyde noget, og når karaktererne nærmest selv er ligeglad med det, hvorfor skulle vi så ikke også være det.
Ved at dræbe en af de originale Avengers ville det faktisk have skabt en lille smule usikkerhed, da det ikke er garanteret at de vil komme tilbage, og hvis det havde været Cap eller Iron Man kunne man faktisk have haft en følelsesmæssig scene, da de ikke havde fået talt ud om hvad der skete under Civil War, og måske aldrig ville kunne det. Men nej de gik efter det forudsigelige hele vejen igennem.

I betragtning af at dette skulle være en destroy-all-end-all kind of movie, er der utrolig meget "malplaceret" humor i filmen. Jeg har også hørt nogen sammenligne filmen med The Empire Strikes Back, hvilket er fuldstændigt malplaceret. Efter Empire vidste man faktisk ikke om Harrison Ford ville vende tilbage, og Luke fik en stor afsløring, som han også måtte kæmpe med, og acceptere. Intet af det ser man i Infinity War. De fleste der dør vender tilbage, og der kommer ingen afsløringer overhovedet, der vender det hele på hovedet.


Nu kan man jo også se på andre ratings på rottentomatoes, hvor 16% af anmelderne hader filmen. De fleste der stemmer på filmen på indb er jo også Fannys der giver 10 10 10.
Gravatar

#5 Pretty Ugly 5 år siden

PAS PÅ SPOILERS!

#2 Du starter egentlig fint & konstruktivt, argumenterer for din subjektive holdning, men snart erstattes dette af patetiske ad hominem argumenter.
Det altid frugtbart & velanvendt at antage at modtageren slet ikke har forstået grund præmissen, blot fordi de ikke deler ens egen opfattelse.
Bemærkede du at jeg skrev ”lovet” & ikke lovet? Så vil du formentligt være forskellen mellem de to bekendt, & derfor ikke ha’ responderet med: ” De har på intet tidspunkt lovet at nogle af de originale Avengers ville dø i denne.” Så det udsagn behøver jeg vel egentlig ikke at uddybe.

Du fortsætter så med at give udtryk for din personlige præference i forhold til hvordan du mener de originale Avengers får en ordentlig afslutning, der er vi så ikke enige, men jeg kan sagtens følge din tankegang. Jeg skrev dog ikke at alle de oprindelige Avengers burde dø i denne film, men at jeg fandt det skuffende at INGEN af dem gjorde det.
Jeg er helt enig i din betragtning om ”The finger snap”. Det ændrer dog ikke på at jeg finder det skuffende at selv de dødsfald ingen gang er permanente.
Så fortsætter du så med mere ad hominem. Du kunne nøjes med at gå efter bolden, men den opgave viste sig tydeligvis for stor.
Jeg er bestemt investeret i karaktererne & har set alle 19 film fra de 3 første faser. Derfor jeg blev så skuffet over denne film, som slet ikke levede op til mine høje forventninger. Overraskende nok så tuder jeg faktisk ikke, blot fordi jeg ikke deler din oplevelse. What?!! Er Avengers: Infinity War IKKE stand-alone?!! Hvilket chok! Tænk det vidste jeg da slet ikke, tusind tak fordi du så gavmildt vælger at dele denne mageløse & uovertrufne indsigt med et uoplyst lille individ som mig.
”De mest følelsesmæssige dødsfald i filmen, var for det meste, dem som vi kan være ret sikre på ikke kommer tilbage. Jeg blev ret påvirket ved både Lokes død, samt Gamoras. Begge døde før Thanos knipsede med fingrene, og begge er nok ret så permanente.” Selvom jeg åbenbart ikke er investeret i karaktererne, så ved jeg dog at både Loke & Gamora vender tilbage, da det er officielt bekræftet. Tom Hiddleston har kontrakt på en film mere, hvilken er stadig ukendt. Zoe Saldana som Gamora er bekræftet i både Avengers 4 & Guardians of the Galaxy Vol. 3. Så deres ”død” påvirkede mig naturligvis & desværre heller ikke særlig meget.
Ja det er helt korrekt at det er en fortsættelse ulig nogen anden, det store sammenhængende univers er fantastisk ambitiøst & originalt. Igen derfor det er så skuffende at de ikke er mere ambitiøse i denne film.
Jeg elsker filmene, den særlige humor, de forskellige karakterer, opfindsomheden, kreativiteten osv. Jeg er dog ikke en ukritisk fanboy fortabt i mine følelsers vold, det må jeg trods alt lige understege for god ordens skyld. Jeg forholder mig kritisk, & forventer meget af Marvel fordi de netop har en høj standard.

”Der er også en grund til at Infinity War på nuværende tidspunkt ligger som den 9'ende bedste film nogensinde på imdbs topliste, med over 100.000 stemmer, og en score på 9.1.” Ja flertallet kan da aldrig tage fejl & ukritiske fanboys eksisterer jo ikke. Lad os nu se hvor den er placeret om nogle måneder bare eller om et år.
”Det er rigtigt at de fleste film starter højt. Men INGEN fortsætter med at være så højt placeret, især ikke efter 100.000 stemmer, med mindre der en konsensus om at den fortjener det til et vist punkt.” Kilde til dette postulat?!

Min oprindelige kommentar var faktisk ikke færdig, jeg kom til at poste den ved en fejl, og så kan det åbenbart ikke slettes. Så lad mig tilføje resten af mine oprindelige tanker om filmen.
Det var ikke tiltænkt kun at kritisere filmen. Jeg var bestemt også godt underholdt. Visuelt var filmen intet mindre end fantastisk! Humoren var som altid i top. Scenen med neutronstjernen (delvist inspireret af aktuelle videnskabelige teorier) var ganske underholdende. At opleve rekord mange superhelte samlet på kryds & tværs var en stor fornøjelse, som jeg ligesom så mange andre længe har set frem til. Thanos er i min optik den mest interessante skurk i Marvel Universet. Han er ikke bare ond & er også i konflikt med sig selv & sine valg. Han levede op til mine forventninger langt hen af vejen. Hans plan er dog ikke videre gennemtænkt eller tilnærmelsesvis logisk, men lad det nu ligge.
Lidt mere kritik skal der dog også være plads til. Læs kun videre hvis kritisk tilgang kan rummes.
Der var så meget i denne film, der på ingen måde hænger sammen med de tidligere film. Captain America er pludselig langt stærkere end tidligere & stærkere end Thor?! Nu skal Thor pludselig ha’ et våben for at være stærk igen, til trods for Ragnarok fortalte os det modsatte, hvorfor brugte Loke ikke sine hologram evner? & listen fortsætter desværre.
Thanos vælger også af uransagelige årsager at daske til sine fjender igen & igen, i stedet for bare at slå dem ihjel med det samme, hvilket han tydeligvis har styrken til. Han kunne stoppe Hulk uden problemer i åbnings scenen!

Alt i alt skuffende!
“I read somewhere their periods attract bears. Bears can smell the menstruation.” — Brick Tamland
Gravatar

#6 glenmichaelsen 5 år siden

Beklager - kom til at klikke post ved en fejl (og kan umiddelbart ikke lige slette min kommentar :-))

Men spændende læsning :-)
Gravatar

#7 SublimeKen 5 år siden

#4
"ALLE film skal kunne ses som stand-alones. I det mindste skal man se nok af karakterernes motiver og indbyrdes relationer til at man forstår dem og knyttes til dem i filmen. Dette skete ikke her"

Fuldstændig uenig. Ringenes Herre filmene er ikke stand-alone. De fleste Harry Potter fortsættelser er ikke stand-alone. Generelt set er de fleste fortsættelser ikke stand alone. Jeg har set masser af fortsættelser uden at se den originale film, hvor jeg var fuldstændig uengageret, pga. jeg ikke forstod konteksten. Det bedste eksempel, må være dengang jeg blev hevet med til Ringenes Herre: Kongen Vender Tilbage, uden at have set de foregående. Jeg var røv ligeglad med karaktererne, og fattede ikke halvdelen af hvad der foregik. Det var selvfølgelig indtil jeg endelig fik set de foregående film.

"Der blev heller ikke dvælet ret meget til de dødsfald der faktisk burde betyde noget, og når karaktererne nærmest selv er ligeglad med det, hvorfor skulle vi så ikke også være det."

Uenig. Lokes dødsscene var brutal og lang. Gamoras død blev der vist dvælet ret længe ved. Har vi set den samme film?

"I betragtning af at dette skulle være en destroy-all-end-all kind of movie, er der utrolig meget "malplaceret" humor i filmen"

Uenig. Jeg synes humoren faktisk var velplaceret hele vejen igennem. Malplaceret humor kan jeg være enig i, i Age of Ultron, eller Guardians of the Galaxy vol. 2. Jeg kan godt genkende problemet hos marvel, men synes bestemt humoren var velplaceret i Infinity War. At man måske ikke kan lide humoren er så en anden sag, og meget subjektiv.

"Nu kan man jo også se på andre ratings på rottentomatoes, hvor 16% af anmelderne hader filmen. De fleste der stemmer på filmen på indb er jo også Fannys der giver 10 10 10."

1) At de har givet en rotten score, betyder ikke at de hader filmen. Bare at de fandt flere ting de ikke kunne lide, end de kunne lide ved filmen. 2) Jeg er enig, i din formodning omking imdb. Men hvis imdb var så befæstet med marvel fanboys. Hvorfor er Civil War, eller Winter Soldier, så ikke på toplisten? Ingen marvel film har opnået den position som Infinity War har fået derinde efter 100.000 stemmer, hvordan kan det være, hvis imdb er alligevel er fyldt med fannys der kun giver 10 10 10? Derudover skal det lige siges at imdb netop ikke tæller 10'er stemmer eller 1'er stemmer, hvad angår deres topliste. Dette sket pga. The Dark Knight, som opnåede sin topplacering ved at fanboys stemte 10 10 10.
Gravatar

#8 SublimeKen 5 år siden

Spoiler warning!!

Pretty Ugly (5) skrev:


#2 Du starter egentlig fint & konstruktivt, argumenterer for din subjektive holdning, men snart erstattes dette af patetiske ad hominem argumenter.
Det altid frugtbart & velanvendt at antage at modtageren slet ikke har forstået grund præmissen, blot fordi de ikke deler ens egen opfattelse.
Bemærkede du at jeg skrev ”lovet” & ikke lovet? Så vil du formentligt være forskellen mellem de to bekendt, & derfor ikke ha’ responderet med: ” De har på intet tidspunkt lovet at nogle af de originale Avengers ville dø i denne.” Så det udsagn behøver jeg vel egentlig ikke at uddybe.


Om du skriver det som "lovet", eller lovet, gør ingen forskel, i og med at du stadig giver indtryk af, at du forventede disse dødsfald ville finde sted i denne film. Marvel har på et intet tidspunkt givet grund til at man kunne forvente dette. Det kommer udelukkende fra fanboy spekulationer. En film skal dømmes på sine egne præmisser, ikke på ens egen subjektive præmisser. Med andre ord, døm og analyser hvad der rent faktisk sker i filmen, og ikke hvad der ikke sker i filmen. Bare det faktum at du dømmer filmen, ud fra ting der ikke sker, beviser et forudfattet bias. Om det så er imod marvel, eller pga. forventninger, er irrelevant, fordi bias er bias, og bias ødelægger stort set alle filmoplevelser.

Du fortsætter så med at give udtryk for din personlige præference i forhold til hvordan du mener de originale Avengers får en ordentlig afslutning, der er vi så ikke enige, men jeg kan sagtens følge din tankegang. Jeg skrev dog ikke at alle de oprindelige Avengers burde dø i denne film, men at jeg fandt det skuffende at INGEN af dem gjorde det.


Jeg forventede sådan set også, at nogle af de originale karakterer ville dø. Men jeg forstår pointen med at lade dem leve, også dømmer jeg filmen på hvad der skete, og ikke på hvad der ikke skete. Det der skete i filmen synes jeg blev gjort til nærmest perfektion, med nogle små fejl hist og her, som alle gode film har, men intet kæmpe problem der tog mig ud af filmen. Det der ikke skete i filmen, er jeg sådan set lidt ligeglad med, fordi det er at dømme filmen ud fra synspunkter der intet har med selve filmen at gøre. Jeg forventer ikke Game of Thrones eller Ringenes Herre. Jeg forventer en marvelfilm, som marvel har lyst til at fortælle den. Jeg kunne da også være enormt skuffet over at filmen ikke havde enhjørninger med, hvis jeg nu syntes at enhjørninger kunne udgøre en bestemt tematik der kunne være vigtig i en eller anden kontekst i filmen. Men det er ikke hvad filmen præsenterer for mig, derfor kan jeg ikke dømme den ud fra det.

Jeg er bestemt investeret i karaktererne & har set alle 19 film fra de 3 første faser. Derfor jeg blev så skuffet over denne film, som slet ikke levede op til mine høje forventninger. Overraskende nok så tuder jeg faktisk ikke, blot fordi jeg ikke deler din oplevelse. What?!! Er Avengers: Infinity War IKKE stand-alone?!! Hvilket chok! Tænk det vidste jeg da slet ikke, tusind tak fordi du så gavmildt vælger at dele denne mageløse & uovertrufne indsigt med et uoplyst lille individ som mig.


En oprigtig anmeldelse indholder som regelt ikke kun negative synspunkter. Så beklager jeg gik ud fra andet. Men det er svært at formode andet på den her side nogle gange, så jeg går lidt ud fra hvad folk skriver, og ikke ud fra hvad de ikke skriver. Det med at Avengers Infinity War ikke er stand alone, har en anden allerede kommenteret på, som beviser min pointe med at mange forventer det er en stand alone, og jeg satte dig måske lidt i den bås.

Selvom jeg åbenbart ikke er investeret i karaktererne, så ved jeg dog at både Loke & Gamora vender tilbage, da det er officielt bekræftet. Tom Hiddleston har kontrakt på en film mere, hvilken er stadig ukendt. Zoe Saldana som Gamora er bekræftet i både Avengers 4 & Guardians of the Galaxy Vol. 3. Så deres ”død” påvirkede mig naturligvis & desværre heller ikke særlig meget.


Hvis du så fulgte så meget med, som du giver udtryk for, ville du vide at det på ingen måde er officielt bekræftet. Det er rigtigt at Loke er blevet spottet på settet til Avengers 4, men hvis du havde fulgt med, ville du vide at de scener er fra den første Avengers, og kan være pga. alt fra tidsrejse, til Tony Starks barf teknologi, og bekræfter på ingen måde at dødsfaldene ikke var permanente. Gamora er på ingen måde bekræftet til 4'eren eller Guardians of the Galaxy 3, selvom the Soul Stone dog har den evne at huse folks sjæle, så jeg kunne dog godt se at den har gjort det samme med Gamora. Men vendt nu med at døm det til du ser næste film, for du kan på ingen måde vide det.

Ja det er helt korrekt at det er en fortsættelse ulig nogen anden, det store sammenhængende univers er fantastisk ambitiøst & originalt. Igen derfor det er så skuffende at de ikke er mere ambitiøse i denne film.
Jeg elsker filmene, den særlige humor, de forskellige karakterer, opfindsomheden, kreativiteten osv. Jeg er dog ikke en ukritisk fanboy fortabt i mine følelsers vold, det må jeg trods alt lige understege for god ordens skyld. Jeg forholder mig kritisk, & forventer meget af Marvel fordi de netop har en høj standard.


Du modsiger lidt dig selv. Normalt, så kalder folk der mener marvel har en høj standard, ikke deres film for "gammel vin på nye flasker" og "mere af det samme". Du giver filmen den typiske marvel hater kritik. Mere af det samme, som du selv siger, men du forventer samtidigt at blive taget mere seriøst end de andre marvel haters?

Kilde til dette postulat?!


Erfaring baseret på observationer. Objektive observationer vel at mærke. Men jeg dokumenterede selvfølgelig ikke mine observationer, har bare fulgt med på imdb i mere end 15 år, og var aktiv i deres forums, dengang de havde message boards til hver film. Jeg ved jeg har 100% ret angående dette. Men at finde en kilde, når jeg selv er kilden, kan selvfølgelig være lidt svært. Du kan gå ind på reddit og spørge en masse tidligere imdb brugere derinde, og de vil sige det samme som mig. Jeg ved ikke om man kan se historien omkring specifikke films daglige forløb på imdb, men hvis man kan, kan du jo tjekke alle de tidligere marvel films historie på imdb, kontra fx Nolanfilm.

Min oprindelige kommentar var faktisk ikke færdig, jeg kom til at poste den ved en fejl, og så kan det åbenbart ikke slettes. Så lad mig tilføje resten af mine oprindelige tanker om filmen.
Det var ikke tiltænkt kun at kritisere filmen. Jeg var bestemt også godt underholdt


Igen, jeg dømmer på ved jeg får serveret, ikke på hvad kokken har besluttet sig for - eller ikke tænkt over - ikke at servere. Du brugte det gamle, efterhånden trætende, uspecifikke og derfor ukorrekte argument, omkring at det var mere af det samme. Du kritiserede udelukkende filmen. Derfor dømte jeg ud fra hvad du skrev, og ikke ud fra hvad du ikke skrev. Jeg ved godt folk ikke kan sættes i samme bås, blot fordi de kommer med samme argumenter, og det er min fejl. Jeg var forkert på den, ved at antage nogle ting om dig, udfra mine egne forventninger til hvordan marvel haters opfører sig, og det var forkert af mig. Ligesom det er forkert at dømme en film udfra egne forventninger om ting der ikke skete.

Hans plan er dog ikke videre gennemtænkt eller tilnærmelsesvis logisk, men lad det nu ligge.


Kunne da godt tænke mig, at vide hvad du mener med det? Han er jo the "mad" Titan.

Der var så meget i denne film, der på ingen måde hænger sammen med de tidligere film. Captain America er pludselig langt stærkere end tidligere & stærkere end Thor?! Nu skal Thor pludselig ha’ et våben for at være stærk igen, til trods for Ragnarok fortalte os det modsatte, hvorfor brugte Loke ikke sine hologram evner? & listen fortsætter desværre.
Thanos vælger også af uransagelige årsager at daske til sine fjender igen & igen, i stedet for bare at slå dem ihjel med det samme, hvilket han tydeligvis har styrken til. Han kunne stoppe Hulk uden problemer i åbnings scenen!


Endelig noget kritik der er relateret til selve filmen. Captain America var da overhovedet ikke stærkere end Thor. Hvis du kigger efter i scenerne mod Thanos black order, ville du se at Captain America undgår slag, og hver gang de får et slag ind, så er han også overmandet med det samme. Black Widow og Captain Americas ting er netop at de er hurtige og gode til at undgå slag. I scenen hvor Cap holder Thanos tilbage, er det jo ikke fordi han er stærkere end Thor, men Thanos bliver bare overrasket og imponeret over Caps styrke, da han bare er et menneske, men havde ingen problemer med at feje ham til side efter. Du kunne høre hvordan Cap skreg i smerte, bare ved at holde på Thanos ene hånd (En scene der foregik i slow motion vel at mærke, og derfor giver illusionen om, at den foregår i længere tid end den gør)

Thors egen styrke er ikke nok til at slå Thanos. Det giver da sig selv. Især hvis Thor ikke engang kan slå Hela med hans egen styrke. Han har jo stadig sin styrke. Han tager ud for at få et Thanos dræbende våben, og altså ikke bare en ny hammer. Våbnet var designet til at være det stærkeste i Asgård, og altså også stærkere end hans originale hammer.

Thanos er jo ikke interesseret i at dræbe nogle, bare for at dræbe dem. Han har sin egen mening, med galskaben. Det er hele pointen med de scener, hvor han bare dasker til dem.
Gravatar

#9 SublimeKen 5 år siden

#5

SPOILER WARNING

For måske lige at vende tilbage til det med Thanos ikke dræber heltene når han har chancen, synes jeg det blev etableret ganske fornuftigt at Thanos kun dræber når han ser det nødvendigt. Med større befolkninger, ser han det fx nødvendigt at dræbe halvdelen (Vi ved at halvdelen af dem fra Asgård overlevede, fordi det siger Thor senere i filmen, Valkyrie og Korg er sikkert blandt den halvdel der overlevede) Ellers dræber han udelukkende udfra principper eller nødvendighed(Hvis nogen står i vejen for ham i længere tid, og bliver en irritation fx).
Gravatar

#10 Johnny42 5 år siden

#7 Thor joker faktisk med Lokes død, hvilket virkede fuldstændig upassende, så nej det påvirkede ham ikke særligt meget. Og det er altid muligt vha interaktion mellem karaktererne at etablere deres forhold, så det ikke er nødvendigt at have set samtlige tidligere film. Det synes jeg faktisk også sker i både Ringenes herre og Harry Potter. The Empire Strikes Back er faktisk for mig et perfekt eksempel på en film, der kan fungere som en stand-alone, samt del af en trilogi. Problemet i denne film er jo så bare at den er proppet med action-scener, som man kunne have skåret ned på, så man kunne have fået mere snak om Civil War. Det missede man også totalt i Civil War, hvor de kæmpede mod hinanden, bare fordi:::, og den oprindelige uenighed fuldstændig blev smidt i baggrunden.

SublimeKen (7) skrev:


1) At de har givet en rotten score, betyder ikke at de hader filmen. Bare at de fandt flere ting de ikke kunne lide, end de kunne lide ved filmen.


At de giver en fresh-score betyder jo så omvendt heller ikke at de elsker filmen :-)

Skriv ny kommentar: