Ang Lee har skruet et bevægende, dybfølt værk sammen, der tager sit emne seriøst og håndterer det med respekt og kærlighed. “Brokeback Mountain” er en af de potentielt vigtigste, tapreste og mest inspirerende film, der længe er set. Den er desværre en tand for lang, og filmens sidste scene synes desværre at stjæle lidt af opmærksomheden fra filmens næstsidste scene, som ville have været et stærkt og rørende punktum. Filmens midterdel synes også at halte en smule, men man bliver aldrig smidt af hesten. Lee og co. har brugt en af filmverdenens mest machobetonede genrer til at skabe rammen om en fortælling om en kærlighed, der er hinsides både tid og køn. Resultatet er mange guldstatuetter værd.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 BN 18 år siden

#9:

P.S. Ja, men ikke et overgreb i juridisk forstand. Næ, han lagde "bare" an på mig. Og jeg generaliserer ikke ud fra denne oplevelse - jeg vurderer ud fra hvad jeg som voksen har hørt, set og læst, og deraf min mening.

Og nu til noget helt andet: The larch.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#12 filmz-bill lee 18 år siden

Jeg tror heller ikke jeg får set filmen i biffen, men ses det skal den da...


#11
Der er ikke noget unaturligt (eller skævvridende) i homoseksualitet. Det er en ganske naturlig ting og det har eksisteret i hvert fald ligeså længe som mennesket selv! Det er dit forhold til homoseksualitet der er skævvredet! Uanset overgreb eller ej...
Gravatar

#13 danschier.dk 18 år siden

#8 Der findes homoseksualitet hos alle dyregrupper. Nyeste forskning tyder på at homoseksualitet er en ganske naturlig ting.
Gravatar

#14 filmz-Morta 18 år siden

Well hvorfor skal diskussionen netop ikke handle om homoseksualitet. Filmen ligger jo op til åbenhed og diskussionslyst omkring emnet. #4, ked af at høre om din oplevelse, ser den dog ikke som anderledes havde det været en kåd fodboldmor.
Kan dog ikke forstå modstand mod homoseksualitet. Ikke for at lyde som en bullshit rocker, men jo flere mænd der er vilde med mænd, jo flere søde piger til mig. Jo må indrømme jeg da lige skimter ud af øjenkrogen hvis jeg ser 2 mænd holde hånd i offenligheden ( selv om det sker yders sjældent i Aalborg hmm, bonderøvsland ? ) men længere er den ikke for mig. De skal sgu have lov til at gøre hvad pokker de vil. Igen, flere piger til mig :) Og kan ikke helt se det unaturlige i det. De kan ikke få børn men gætter på at den samlede præventionsindustri er oppe i milliarder i DK alene. Er det så anderledes end at ingen af dem tilfældigvis har en livmoder :)

Nå, gider ikke spy mere af min SF mentalitet ud over jer. Homoseksuelle, gå amok, jeres valg.
#4, fedt du tør sige din mening, jeg er ikke enig i den men alle har ret til deres mening, snæversynet eller ej..


On topic lol : Tror helelr ikke jeg ender i biffen og ser den. Det er efterhånden så dyrt at gå derind, at jeg bruger mine få ture på store film ala SW, Ringenes Herre og Da Kong.. Men er sikker på filmen er skide god !

God anmeldelse forresten..
Gravatar

#15 filmz-Bruce 18 år siden

Sålænge bøsser ikke generer mig, kan de gøre hvad de vil. Jeg er alligevel lesbisk!

Iøvrigt skal jeg da se filmen engang, men jeg kommer ikke i den 7. himmel over et homotema.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#16 filmz-Kadann 18 år siden

Tja, der er jo folk der har teorier omkring at vi alle reelt er biseksuelle, men at opdragelse har en stor påvirkning på hvor man havner henne.

Personligt er jeg ret ligeglad med hvem folk hopper på og hvorfor, så længe jeg bare ikke skal tvinges til at se "De Fantastiske 5" på tv. ;)

Og denne film skal da ses, selvom temaet lyder som om at det er taget fra "South Park". :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#17 filmz-Don Drift 18 år siden

Skal satme ikke ind og se en gay-cowboy film, om den så har fået 6-stjerner og 5 oscar's. Aldrig i livet.
"Sideways, all days!"
Gravatar

#18 filmz-michaell 18 år siden

#17 Er du da bange for at du kommer til at kunne lide den og at du bliver homoseksuel selv?
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#19 filmz-Morta 18 år siden

Man bliver vel ikke bare bøsse ? Anyway, #18, tror du har fat i den lange ende. Er de ikke oftest de mest homofobiske der inderst inde selv er til the gaystuff? :)
Gravatar

#20 filmz-michaell 18 år siden

#19 Jo, på magisk gør Brokeback Mountain en til bøsse så snart man sætter sig i biografsædet... Det er skræmmende, men sandt!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables

Skriv ny kommentar: